![]() |
Settlers II- 10th Anniversary
Dakle, remake starih, dobrih (najboljih) Settlersa se vratio.
Jel ga igra tko? Eto ,ja nedugo poceo, tj.na 4.levelu sam zasad. Igra mi je ok, prelijepa grafika. |
veliki sam poklonik (završio ih sve, najdraža dvojka sa amige :)
odigro sam demo remake-a. odličan je. fakat su napravili kak bi si ga sam napravio. sve je isto, samo je 3D i detaljniji (neizmjenjen) artwork. nešto sam išao instalirati punu igru, ali mi se nešto lomila, a nisam imao cajta to sređivati... |
Ovo je super igra. Jedva cekam nastavak. :)
|
nije nastavak. remake dvojke je. ali je zakon
|
O, da! Ovo bih i ja igrala! Na amigi su provedeni sati i sati ljentih praznika u društvu ove igrice!
(Iako vidim da su requirements za igranje igrice min 1.4ghz proca i 512 MB rama, što me ne stavlja u neku zavidnu poziciju) |
moram te razočarati, ali su još veći... meni se breeeeejkalo do besvjesti sa 1GB rama, sempronom 2.6+ u X300. ali samo na grafičkim điđama i GF6600 će to fino samljet kad odlučim igrati :)
|
Steta sto je tako zahtjevna, ali na full detaljima igra izgleda fantasticno. Posebno mi se svida sto se moze zumirat i rotirat po mapi.
Sad cekam dok dodem na 5.nivo, Wasteland, gdje ima kamenja za kopat:), jedna od tezih misija... |
ah... the prokleto kamenje... bez rudnika stalno problemi, ma koliko kućica im ti napravio :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:31. |