|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Napajanje za Core 2 duo
Namjeravam nabaviti E6300 i probati ću ga podignuti na 3ghz. Povodom toga tražim 450W napajanje sa cijenom do 400kn na nabavi.net, i ovo dobivam kao rezultat: http://www.nabava.net/katalog/trazil...9Ei&od=&do=400 ...vrijedi li to štogod? Pozornost su mi odvukli chieftec, sharkoon i raptoxx, ne znam kako se prema njima odnosi ms 550W. Usput, da pitam koji se od ovih isplati uzeti za kućište, a koji za silent tower: http://www.nabava.net/katalog/trazil...%9Ei&od=&do=50 ? Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
MS ne valja za clockanje, Raptoxx je neprovjeren (malo ga ljudi ima, tanašni kablovi, unutrašnjost napajanja slična Maxpoweru i sličnima a navodno ima jako stabilne napone i hvale ga :-/) , Sharkoon tako-tako a Chieftec je najbolji od družine. Evo što bih ja preporučio: Hiper 435W za 380 kn u Linksu ili tog Chiefa Od ventova se najviše isplati Chieftec AF-1225S
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Prvo, ne treba ti 450W za dignut E6300 na 3 gige...uzmi Fortron od 400W, taj ce ti biti sasvim dosta... A da te ja pitam, sto ocekujes od tih ventilatora?? Tisinu, buku, ili da samo pusu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Kupi onda Glacialtech ventove u ve-mulju...a mozes i Sharkoon iz linksa... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
od ona 3 napajanja najbolje Sharkoon a i isto vrijedi i za izbor ventova..
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
To je problem s forumima, jedan preferira sharkoon, drugi chieftec a treći tvrdi da uzmem nešto treće.. Al dobro, ispada da neću puno fulat ak uzmem bilo koji od njih, samo da se još i core na 3ghz složi s tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
fortron, chif ili sharkoon. fortron je najtisi. sva 3 su dobra. ventove sharkoonove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
raptox - NI SLUČAJNO!!!!!!!!!! ![]() fortron chieftec tagan seasonic cooler master sharkoon hiper svejdno ti je...sve ovisi koliko imaš para... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|