![]() |
Napajanje za Core 2 duo
Namjeravam nabaviti E6300 i probati ću ga podignuti na 3ghz. Povodom toga tražim 450W napajanje sa cijenom do 400kn na nabavi.net, i ovo dobivam kao rezultat:
http://www.nabava.net/katalog/trazil...9Ei&od=&do=400 ...vrijedi li to štogod? Pozornost su mi odvukli chieftec, sharkoon i raptoxx, ne znam kako se prema njima odnosi ms 550W. Usput, da pitam koji se od ovih isplati uzeti za kućište, a koji za silent tower: http://www.nabava.net/katalog/trazil...%9Ei&od=&do=50 ? Hvala. |
MS ne valja za clockanje, Raptoxx je neprovjeren (malo ga ljudi ima, tanašni kablovi, unutrašnjost napajanja slična Maxpoweru i sličnima a navodno ima jako stabilne napone i hvale ga :-/) , Sharkoon tako-tako a Chieftec je najbolji od družine.
Evo što bih ja preporučio: Hiper 435W za 380 kn u Linksu ili tog Chiefa Od ventova se najviše isplati Chieftec AF-1225S |
Prvo, ne treba ti 450W za dignut E6300 na 3 gige...uzmi Fortron od 400W, taj ce ti biti sasvim dosta...
A da te ja pitam, sto ocekujes od tih ventilatora?? Tisinu, buku, ili da samo pusu? |
A da te ja pitam, sto ocekujes od tih ventilatora?? Tisinu, buku, ili da samo pusu?[/quote]
Pomalo propuh, pomalo tišina.. |
Kupi onda Glacialtech ventove u ve-mulju...a mozes i Sharkoon iz linksa...
|
Hvala na odgovorima, a kad već pitam svašta, da još upitam o Apacer ddr2-667 - da li to ima mjesta za oc pri 317kn po 512MB?
|
od ona 3 napajanja najbolje Sharkoon a i isto vrijedi i za izbor ventova..
|
To je problem s forumima, jedan preferira sharkoon, drugi chieftec a treći tvrdi da uzmem nešto treće..
Al dobro, ispada da neću puno fulat ak uzmem bilo koji od njih, samo da se još i core na 3ghz složi s tim. |
Citiraj:
|
fortron, chif ili sharkoon. fortron je najtisi. sva 3 su dobra.
ventove sharkoonove. |
Citiraj:
|
raptox - NI SLUČAJNO!!!!!!!!!!:smoke:
fortron chieftec tagan seasonic cooler master sharkoon hiper svejdno ti je...sve ovisi koliko imaš para...:cool: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:43. |