|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2003
|
Modem problem
Pozdrav Vama koji ste več stari članovi, evo mene ja sam novi i imam problem. Kupio sam novi stroj (P4) i riješio se starog (P1), ali ne u potpunosti. Od starog stroja ostao mi je ekran i externi modem Trust 56k, koji mi stvara probleme. Sa novim strojem došao je i novi OS, odnosno WinXP, do sada sam koristio Win98. Problem mi je prepoznavanje modema, odnosno ako upalim stroj, a da mi je pri tome modem isključen, dial-up će mi reći da modem ne postoji ![]() Može li pod WinXP biti tko da ja mogu upaliti modem kad poželim i da dial-up zna da modem postoji?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
nope, mislim da pali samo otici na system devices i pritisniti refresh.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma samo u Device Menager,desni miš na Ports,Scan for hardware changes. Ili upališ modem prije uključivanja računala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Re: Modem problem
Citiraj:
Imao sam isti problem, moj savjet ti je da modem drzis cijelo vrijeme upaljen, takoda ga WinXP moza registrirati prilikom podizanja ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() jednostavnije ti je da stisnes win-key i r te upises DEVMGMT.MSC i eto te odma u device menageru.... desni klik na mypc i scan for hardware changes!!!
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|