|
![]() |
#2 |
WiMAX User
Datum registracije: Sep 2006
|
Pogledaj u Kvarku : Wireless routrer TP-Link 108Mpbs, with eXtended RangeTM and Super GTM, 2.4GHz, 802/11g/b, Built-in 4-port Switch, with detachable reverse SMA connector Antenna, Supports 802.1X, Parental control Posto si rekao da trebas nesto jeftino, ovaj router kosta 300 kn ... Sasvim je ok, po mnogim IT casopisima poosvajao best buy nagradu ... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
kazes dobar, a? ![]() jel ovo taj? http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_i...roduct_id=4301 jel nema nista jeftinije? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
a recite mi da li je to sto mi treba izvedivo pomoću ovog AP-a? http://www.optimum-online.hr/shop/vi...1507034&page=1 kako bi se u ovom slucaju sve to spojilo? Sada imam onaj Kasda router od t-coma. A treba mi jedan komp preko zice ic na net, a laptop bezicno. Neovisni jedan o drugom. Zadnje izmijenjeno od: PostuP. 12.10.2006. u 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Ja sa svojim Linksysom hvatam kroz 2 ploče bez problema... ili kroz 1 zid na 80m, isto tako bez problema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
WiMAX User
|
Krasno, sad i tamo pise da ga vise nema : finger : : finger : : finger : EDIT:U Kvarku u Vž ga imaju, neznam kako kod tebe ... Zadnje izmijenjeno od: Shark89. 12.10.2006. u 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
sad sam ih zvao i kazu da nemaju, jesi li ti neki drugi uzeo mozda? Ovog od 300 kn nema! Sad idem prema zagrebu, tamo sam za pola sata, pa ako imas neke informacije molim te da mi sendas sms na mobitel iz PM-a kojeg sam ti sinoc poslao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
WiMAX User
|
Isprobao sam router. Imam dva objekta, u jednom je router odmah pokraj prozora, onda 20 m praznine, tocnije dva stabla s puno lišća, pa drugi objekt i u njemu komp udaljen 10m od zida s wireless pci karticom. Znaci oko 30m udaljenosti, signal varira, uglavnom je good. propusnost je 6MBps. Za one dB se sad ne sjećam kolko je bilo ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
WiMAX User
|
sretno : goood : |
![]() |
![]() |
|
|