|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Maticna i graficka
dali je moguce da maticna i graficka nisu kompatibilne?Graficka je ganz nova,nakon 2 dana,komp mi se ne pali od prve,moram ga resetirati 2x,onda se otprilike pali.Takoder kod instalacije windoza,zna mi se sve smrznuti,slika se zaledi i opet moram resetirati.Memorija vjerojatno nije,jer sam probal komp sa vise razlicitih memorija koristiti,takoder hdd nije,jer sam probal dizati windoze sa drugim hdd-om.Prije ove x1300,imal sam x550,i sve je radilo super...
![]() |
#2 |
Premium
|
Napajanje...? Koje imaš...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ma skoro novo je...nije neko kvalitetno ali:LPK12-460w,mislim upali se komp,ali nece uvijek botati....
![]() |
#4 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Probaj sa drugim/kvalitetnim napajanjem, cisto da eliminires drugi hardver!
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..imao tu grafu x1300 i 1600pro na ploci iz siga,to su iste ploce samo tvoja je malo "siromasnija" po pitanju nekih sitnica tipa fireware,dual lan....uglavnom nikakvih problema s tim grafama,napajanje obavezno promjeni za minimalac stavi pravih 400w jer ploca trazi jako i stabilno napajanje i to ti je 90% uzrok problema,jedino jos da probas sa novijim biosom ali napajanje ti ne gine
![]() |
#6 |
Premium
|
BIOS je Flashani...budem probao nabaviti neko napajanje tolko da probam...kaj preporucate? Nest za ne previse kuna
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Enermax 300W iz linksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium