![]() |
Maticna i graficka
dali je moguce da maticna i graficka nisu kompatibilne?Graficka je ganz nova,nakon 2 dana,komp mi se ne pali od prve,moram ga resetirati 2x,onda se otprilike pali.Takoder kod instalacije windoza,zna mi se sve smrznuti,slika se zaledi i opet moram resetirati.Memorija vjerojatno nije,jer sam probal komp sa vise razlicitih memorija koristiti,takoder hdd nije,jer sam probal dizati windoze sa drugim hdd-om.Prije ove x1300,imal sam x550,i sve je radilo super...
|
Napajanje...? Koje imaš...?
|
Ma skoro novo je...nije neko kvalitetno ali:LPK12-460w,mislim upali se komp,ali nece uvijek botati....
|
Probaj sa drugim/kvalitetnim napajanjem, cisto da eliminires drugi hardver!
|
..imao tu grafu x1300 i 1600pro na ploci iz siga,to su iste ploce samo tvoja je malo "siromasnija" po pitanju nekih sitnica tipa fireware,dual lan....uglavnom nikakvih problema s tim grafama,napajanje obavezno promjeni za minimalac stavi pravih 400w jer ploca trazi jako i stabilno napajanje i to ti je 90% uzrok problema,jedino jos da probas sa novijim biosom ali napajanje ti ne gine
|
BIOS je Flashani...budem probao nabaviti neko napajanje tolko da probam...kaj preporucate?
Nest za ne previse kuna |
Enermax 300W iz linksa.
|
300w,hm...dosta bi bilo??
|
Da, cisto dosta...a mozes ubost i nekog Fortrona 350W...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:59. |