|
![]() |
#1 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
pitanje za znalce......
ovak, kupil samGA- 8knxp maticnu,slozil,upogonil....supeer zadovoljan itd....e sad neku vecer sam gledal nekaj u kucistu i vidim da stoji ventic na north bridgu...pitam se jel je moguce da je to termoregulirano ili mi je prdnul vent...posle toga gledam par puta..nekad vrti, al vise manje stoji.. a posto sam tu negdje procital da gigabyte plocama vole crkavati ti ventici...???????kaj da delam? da reklamiram plocu il da samo trazim novi vent?inace,ploca je granitno stabilna,puca od snage i cezne za 800mhz procom(soon)..unutar mjesec dana srusila se je jednom radi nestanka struje na par mili sekundi,ono klik ,treptaj..i to je sve. onda sam uzel i ups i nema zime! sad,molim vase misljenje!! btw,otprasil sam doticni vent prije 2 dana! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
jel zapinje negdje taj vent kad ga probas onak prstom okrenut? ja imam abiticu sa 875p chipsetom i ventilator se stalno vrti.. tj vrtio se dok nisam stavio vodeno ![]() cujem da se opako griju northbridge-i na tim maticnima tak da nebi reko da je gigabyte slago maticnu na kojoj se ventilator pali tek povremeno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
provjerio i nazvao pc shop gdje je kupljena.....99% da je vent riknul,dobim novog i problema nema!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|