![]() |
pitanje za znalce......
ovak, kupil samGA- 8knxp maticnu,slozil,upogonil....supeer zadovoljan itd....e sad neku vecer sam gledal nekaj u kucistu i vidim da stoji ventic na north bridgu...pitam se jel je moguce da je to termoregulirano ili mi je prdnul vent...posle toga gledam par puta..nekad vrti, al vise manje stoji..
a posto sam tu negdje procital da gigabyte plocama vole crkavati ti ventici...???????kaj da delam? da reklamiram plocu il da samo trazim novi vent?inace,ploca je granitno stabilna,puca od snage i cezne za 800mhz procom(soon)..unutar mjesec dana srusila se je jednom radi nestanka struje na par mili sekundi,ono klik ,treptaj..i to je sve. onda sam uzel i ups i nema zime! sad,molim vase misljenje!! btw,otprasil sam doticni vent prije 2 dana!:rolleyes: |
jel zapinje negdje taj vent kad ga probas onak prstom okrenut?
ja imam abiticu sa 875p chipsetom i ventilator se stalno vrti.. tj vrtio se dok nisam stavio vodeno :) cujem da se opako griju northbridge-i na tim maticnima tak da nebi reko da je gigabyte slago maticnu na kojoj se ventilator pali tek povremeno. |
provjerio i nazvao pc shop gdje je kupljena.....99% da je vent riknul,dobim novog i problema nema!!!
:rolleyes: ah,niko i nista nije savrsen,ne?:beer: :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:20. |