|
![]() |
#61 |
I feel devilish today ...
Datum registracije: Oct 2001
|
Htio bih samo dodati, za opce obrazovanje, da sustav hladjenja sa jednim ventilatorom koji ispuhuje zrak i dovoljno velikom rupom za ulaz zraka na pravom mjestu je samo malo neefikasniji od sustava sa dva ventilatora. I takodjer sustav bez ventilatora za ubacivanje zraka ostavlja manje prasine u kucistu zbog prirodnijeg stujanja zraka (manje kovita).
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2003
|
Vidim da se problemi s hlađenjem vrte "uglavnom" oko AMD-a. Prema tome rješenje je lagano, a glasi ovako: NE KORISTI AMD!!! -kratko i jasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
samo kad bih znao
Datum registracije: May 2003
|
elven hvala ti na tome sto pises da sam ja glup,imas za to ![]() ![]() Dugo bi trajalo da ja sad tebi tu objasnjavam kaj ja zracno hladjenje sa ulaznom prisilom strujanja i slobodnim izlazom;kaj je ulazno izlazno prisilno strujanje i kaj je slobodo ulazno sa izlaznom prisilom strujanja zraka! Pitaj ucitelja mozda zna nekaj o tome pa ce ti objasniti, ajd na kraju ![]() ![]() Da jos sam zaboravio napisat da i usmjeravanje tog zraka ima jako vaznu ulogu, a ti sad razmisli! ![]()
![]() |
#64 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Mislim, ma daj.... dosta je rasprave o ovome... mislim ljudi koji ovako nesto postaju za ozbiljno jednostavno su SMOR. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Odi na flame i ostale newse pa tamo seri takve postove, nemoj ovdje. Barem ima takvih mjesta za sranje koliko hočeš. Stvarno neznam što radiš ovdje s ovakim postovima.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Sto se tice usmjeravanja zraka, zasto ti mislis da ja spominjem "cijev" od proc-coolera do venta iznad? Zbog dekoracije u stilu ENIAC? Mislim stvarno. OK, mozda se i kuzis u nesto, ali ili to ne znas napisat, ili si uzasno tvrdoglav ili jednostavno ne citas tudje postove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
I feel devilish today ...
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
U slucaju da sumnjas u tu izjavu, pitaj nekoga is foruma tko ima P4 2Ghz+ da li ima ventilatore na kucistu.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|