Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.07.2003., 19:09   #61
numa
I feel devilish today ...

numa's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Htio bih samo dodati, za opce obrazovanje, da sustav hladjenja sa jednim ventilatorom koji ispuhuje zrak i dovoljno velikom rupom za ulaz zraka na pravom mjestu je samo malo neefikasniji od sustava sa dva ventilatora. I takodjer sustav bez ventilatora za ubacivanje zraka ostavlja manje prasine u kucistu zbog prirodnijeg stujanja zraka (manje kovita).
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD
numa je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2003., 22:08   #62
Blade
Registered User

Blade's Avatar

Datum registracije: Jul 2003
Vidim da se problemi s hlađenjem vrte "uglavnom" oko AMD-a. Prema tome rješenje je lagano, a glasi ovako: NE KORISTI AMD!!! -kratko i jasno
Blade je offline   Reply With Quote
Staro 28.07.2003., 22:16   #63
Mrvica
samo kad bih znao

Mrvica's Avatar

Datum registracije: May 2003
elven hvala ti na tome sto pises da sam ja glup,imas za to , a poslije letva s cavlom na vrhu!
Dugo bi trajalo da ja sad tebi tu objasnjavam kaj ja zracno hladjenje sa ulaznom prisilom strujanja i slobodnim izlazom;kaj je ulazno izlazno prisilno strujanje i kaj je slobodo ulazno sa izlaznom prisilom strujanja zraka! Pitaj ucitelja mozda zna nekaj o tome pa ce ti objasniti, ajd na kraju (bez one letve na pocetku)
Da jos sam zaboravio napisat da i usmjeravanje tog zraka ima jako vaznu ulogu, a ti sad razmisli!
Staro 29.07.2003., 00:29   #64
soda
Premium

soda's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Blade
Vidim da se problemi s hlađenjem vrte "uglavnom" oko AMD-a. Prema tome rješenje je lagano, a glasi ovako: NE KORISTI AMD!!! -kratko i jasno
OK. Sigurno cu te poslusat. Sad kad si mi otvorio oci sve mi je jasno...

Mislim, ma daj.... dosta je rasprave o ovome... mislim ljudi koji ovako nesto postaju za ozbiljno jednostavno su SMOR.
soda je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2003., 00:32   #65
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Vau, a ti si sad pametan jelda?!
Odi na flame i ostale newse pa tamo seri takve postove, nemoj ovdje. Barem ima takvih mjesta za sranje koliko hočeš. Stvarno neznam što radiš ovdje s ovakim postovima..
tor je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2003., 08:40   #66
Elven
Premium
Moj komp

Elven's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Citiraj:
Originally posted by Mrvica
elven hvala ti na tome sto pises da sam ja glup,imas za to , a poslije letva s cavlom na vrhu!
Dugo bi trajalo da ja sad tebi tu objasnjavam kaj ja zracno hladjenje sa ulaznom prisilom strujanja i slobodnim izlazom;kaj je ulazno izlazno prisilno strujanje i kaj je slobodo ulazno sa izlaznom prisilom strujanja zraka! Pitaj ucitelja mozda zna nekaj o tome pa ce ti objasniti, ajd na kraju (bez one letve na pocetku)
Da jos sam zaboravio napisat da i usmjeravanje tog zraka ima jako vaznu ulogu, a ti sad razmisli!
OK. Znaci ti tvrdis da je sustav sa dva venta puno bolji od sustava sa jednim ventom i rupom? (Pogledaj post od nume gore, istina, kaze da je malo neefikasniji, ali da uvlaci manje prasine).

Sto se tice usmjeravanja zraka, zasto ti mislis da ja spominjem "cijev" od proc-coolera do venta iznad? Zbog dekoracije u stilu ENIAC?
Mislim stvarno. OK, mozda se i kuzis u nesto, ali ili to ne znas napisat, ili si uzasno tvrdoglav ili jednostavno ne citas tudje postove.
Elven je offline   Reply With Quote
Staro 29.07.2003., 16:21   #67
numa
I feel devilish today ...

numa's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Tek toliko da znas, rasprava se ovdje vodi o efikasnim metodama haldjenja KUCISTA. A s obzirom da AMDovi procesori emitiraju otprilike isto topline ko i Intelovi za kuciste je skoro svejedno koji je procesor unutra.

U slucaju da sumnjas u tu izjavu, pitaj nekoga is foruma tko ima P4 2Ghz+ da li ima ventilatore na kucistu.
Athlon 64 X2 4400+; Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 SLI MBO; 2x1 GB DDR800 AData; Gigabyte 8600GTS Silent; Antec P180; Tagan 380W SuperSilent; 3x120mm FAN; 3x320 GB Seagate 7200.10; Samsung 226BW 22" LCD
numa je offline   Reply With Quote
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno

Idi na