|
![]() |
#7201 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Dosli mi starci "u posjet",donjeli domaceg mladog krumpira,jutros je jos bio u zemlji na starom lazu u gorskom kotru,nema boljeg ![]() Al ovaj put ne kuham ja : nuts : http://www.imagesforme.com/viewer.ph...74DSC03372.JPG |
![]() |
![]() |
![]() |
#7203 |
Premium
|
Ipak sam ja u ulozi kuhara,evo kako to sada izgleda => http://www.imagesforme.com/images/5950DSC03375.JPG Prvo se krumpir pekao 15min jer je dosta tvrd,pokriveno folijom naravno,kombinacija obicnog i maslinovog ulja,dok se krumpir pekao lignje sam lagano zacinio vegetom,nalio kombinaciju domaceg maslinovog i obicnog ulja da pliva,narezao fete kapule i zajedno s 3-4 lovorova lista sve to ubacio i promjesao,popaprio i posolio...u medjuvremenu narezao malo mrkvica i sve to skupa ubacio. Stavio sam na 45min na 200C,nakon toga folija ide dolje,voda se izljeva i ponovno lijem maslinovo ulje prek svega,uz to,ubacim i malo mrvica da eliminiram bilo kakav visak tekucine jer je vrijeme za przenje,opet na 200C i 30min...to bi bilo to,slika kad bude gotovo : nuts : EDIT:Nakon prve faze,pecenja u foliji,izgleda ovako => http://www.imagesforme.com/images/172DSC03376.JPG Evo,gotovo => http://www.imagesforme.com/images/3339DSC03381.JPG EDIT 2 => Bome,ovo je i mene iznenadilo ![]() ![]() ![]() http://www.imagesforme.com/images/3563DSC03388.JPG Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 18.09.2006. u 21:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7204 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
evo ja sad za večeru, najil se pašte s tunun ko svinjče ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7205 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Budući da mi se već par dana opako Ždere riža-danas se bacam na posao. ![]() Nema dugo da sam napravio brdo sataraša-ono kaj nisam odmah pojeo sam zamrznuo-već se otapa. Skuhat ću rižu, tranu sataraš, ostatke jučerašnje pečene puretine i u vatrostalnoj malo u pećnicu. Mrmlj... Za desert ću riješiti do kraja pitu od jabuka. ![]()
![]() |
#7206 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
ajme decki...nemojte mi to raditi ![]() ja volim papati a ne smijem ![]() ![]() ![]() inace, jucer sam klopala grah sa špekom a danas dinstane mahune s krmićima i za desert domaća pita od jabuke ![]() ![]() sad si idem uzet malo dinje jer su me ove slike piletine s prsutom i lignje s krumpirom totalno izbezumile ![]()
![]() |
#7208 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
T-Bred da nemaš tak dlakava muda, zaletila bih se do Rijeke na jednu cjelodnevnu žderačinu. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7209 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 19.09.2006. u 23:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7210 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Ja sam danas z Mitzekom posjetil Bakinu kujnu i tam smo si svaki mrknuli krmić sa đuveđom i zelenom salatom. Popili pivkana. Naravno on nesmije jer vozi pa je pil onu američku kaljužu, a ja vozim ali smijem si popit. ![]() U današnjem Večernjaku od 19.09. na zadnjoj strani imate Mitzeka kak vu Liki beži prek ceste. ![]()
![]() |
#7211 |
Super Moderators
|
![]() |
#7213 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
E da! Zippo je rekao da bi volio doci, ali da mu javio nekih 2tjedna ranije da si zna organizirati smjene na poslu. Ako bude zainteresiranih, neka se objaavi malo ranije da i radnik ovaj puta dodje. ![]()
![]() |
#7215 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
LOL Ne znam ja ništa, to je sve mitzek jnr. u photoshopu obradio. ![]() Kako stvari stoje cini mi se da cu od 02 do 07.10.2006 mijenjat starog na poslu jer ga nece biti tjedan dana tako da ako zderonje budu tada ![]()
RABBITS CLAN Zadnje izmijenjeno od: Andeo. 20.09.2006. u 15:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7216 |
mrzi zimu
|
za dorucak: zimska, domaća svježa paprika, kruh sa suncokretom namazan sirnim namazom ![]() za rucak: jaja sa slaninom, pečena paprika na salatu i ajvar (malo sam danas u guzvi pa nisam imala vremena nekaj posteno skuhat ![]() a sad upravo klopam domaćica kekse i zalijevam ih kavom ![]()
![]() |
#7217 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Ljudovi, bumo nekaj uskoro skombinirali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7218 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7219 |
Guest
|
Ja sam in takodjer ![]() |
![]() |
![]() |
#7220 |
Super Moderators
|
Ljudi smo-dogovorit ćemo se. ![]()
![]() |
#7222 |
JDM
|
Mogli bi kotlovinu ovaj put imat. Sljedeci petak npr? Prije nego sto faxevi počnu i tako to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Jednom sam do sada bio na zderonjama i 50kn samo za hranu po glavi a onako malo hrane dobijemo? Za 50kn po glavi samo za hranu je svatko mogao naruciti porciju janjetine u dobrom restoranu... Da li je to samo moje misljenje ili se drugi slažu, ne znam kakve su cijene u Zg ali to je puno previse za tu u Rijeci.
![]() |
#7224 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Da se onda i ja javim. Mislim da ne pali vise akcija kod bake iz vise razloga. Imam osjecaj da smo dobili isto hrane kada nas je bilo 20ak ikada nas je bilo 32 kao zadnji puta. Do cevapa nisam dosao, osim sto ih nije bilo previse, nego zato sto je netko zagrlio pleh. Nije bitno tko, vjerojatno znate i sami ali ne govorim ovo radi pojedinca vec radi ostaloga. Takodjer, jedva smo nalazili mjesto za sjesti na terasi, nije bilo stolica, a prolaz za jedne strane na drugu, a da se ne predje preko zemlje i cvijeca je nemoguc. I dalje...neki covo navodno iz rektoomata nas je potjerao u 5 do 22h, a vjerujem da bi svi ostali i puno duze, zar ne? Znam da su "Zderonje kod bake" postale vec tradicija, no isto tako radi gore navedenoga smatram da bi bilo dobro potraziti novu lokaciju gdje ove stvari nebi bile problem. Bolja varijanta bila bi svakome u tanjur jednaka porcija. I da je vise od 50kn, nije problem - ali barem znam da je pun tanjur po mjeri jednog Zderonje. Dok su Zderonje bile u samim zacecima, dolazilo vas je 10-15, bila su 2-3 pladnja mesine i ostaloga, a sada to ocito vise ne pali. Just my opinion...
![]() |
#7225 |
Super Moderators
|
![]() |
#7227 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
O istome smo zule, cyrus i ja diskutirali zadnji put, imamo par lokacija na umu pa neka nas vodstvo kontaktira po pitanju toga nakon zasjedanja upravnog odbora
![]() |
#7228 |
JDM
|
I špagu za fisha ![]() Mislim i pes ima mira dok jede. Kolko god to bilo smijesno, meni ide na živce. Zato predlazem da sjedi kraj mitzeka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7229 | |
Moderator
|
Citiraj:
***emu, da nema slika sa žderonja, ja se ne bi ničeg sjećao ![]() ![]() Što se hrane tiče, ja se uvijek dobro najedem. Sve probam (i salatu koju neki nit ne taknu) i meni taman. A da je skupo, meni i nije-da takvo što pojedem negdje drugdje došlo bi me 40-50kn, a onda mi je tak svejedno. Nisam beg cicija ![]()
![]() |
![]() |
#7230 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
ja odavno sam svjestan da Baka koristi nasu vezanost za njenu kujnu,ali avaj,isto tak odavna ne drzi stangu nama Zderonjama sa kolicinom klope koju servira..prema tome,moje osobno misljenje -ak se vecina dogovori drugdje-ide se drugdje,naime sami bumo odlucili gdje-kak i za kolko budemo jeli.. Amdejcek i ja smo prekjucer ostali gladni pri Baki na gablecu,otela nam pare i maltene nas sterala proc.....bice daje i njoj skocila "stanarina" pa treba ogulit ofce..... deca,meni osobno je svejedno,samo s obzirom kolko smo slozni i skloni dogovorima,sljedece Zderonje,na novoj lokaciji budu ujesen,ali 2017 godine... tolko od starog Zdere... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|