|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
gecube x1600xt titranje?
imam jedno pitanje, kupio sam novi komp pa i s njim gecube x1600xt, sve radi ok, al nakon što izađem van iz neke igre, par sekundi poslije toga mi ekran tri do četiri puta zatitra i opet je sve ok, jel to normalno ili ne? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
nie |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...napisi ostatak konfiguracije,mozda ti je refresh na desktopu preveliki za razliku od onoga u igrama...mene najvise na catalystima smeta ono kad ujdes u windoze pa se jos dodatno ekran zacrni na sekund-dva..
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
gigabajtova matična 512 ddrama wd 80 gb samsungov synmaster 793df refresh mi je 85 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..kako zatitra,zacrni se ili ??
![]() |
#7 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
Inače može ti biti da ti je podešeno da ti nakon igre loadaju neki drugi hardware settins profil pa ti zato to naprave, ako nemaš nekih problema inače s njom ne obaziri se... Može bit i refresh rate i frekvencija i bilo što drugo uzrok - provjereno... Dakle to je u neku ruku normalno...
![]() |
![]() |
#9 |
localhost
Datum registracije: May 2006
|
Meni se to javlja kad mi je refresh na desktopu 100MHz a u igri 85MHza, kad na desktopu stavim isto 85 onda nista ne zatitra.... ali to traje mili sekundu tako da se ne obazirem... Ista stvar je bila i prije na 9600PRO |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|