![]() |
gecube x1600xt titranje?
imam jedno pitanje, kupio sam novi komp pa i s njim gecube x1600xt, sve radi ok, al nakon što izađem van iz neke igre, par sekundi poslije toga mi ekran tri do četiri puta zatitra i opet je sve ok, jel to normalno ili ne?
|
nie
|
Citiraj:
|
...napisi ostatak konfiguracije,mozda ti je refresh na desktopu preveliki za razliku od onoga u igrama...mene najvise na catalystima smeta ono kad ujdes u windoze pa se jos dodatno ekran zacrni na sekund-dva..
|
Citiraj:
gigabajtova matična 512 ddrama wd 80 gb samsungov synmaster 793df refresh mi je 85 |
..kako zatitra,zacrni se ili ??
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače može ti biti da ti je podešeno da ti nakon igre loadaju neki drugi hardware settins profil pa ti zato to naprave, ako nemaš nekih problema inače s njom ne obaziri se... Može bit i refresh rate i frekvencija i bilo što drugo uzrok - provjereno... Dakle to je u neku ruku normalno... |
Meni se to javlja kad mi je refresh na desktopu 100MHz a u igri 85MHza, kad na desktopu stavim isto 85 onda nista ne zatitra.... ali to traje mili sekundu tako da se ne obazirem... Ista stvar je bila i prije na 9600PRO
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:27. |