|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
ATI Mobility Radeon 9600
Evo-koga zanima neka baci oko na test ATI-jeve "perjanice",mislim da trenutno nema boljeg i bržeg rješenja kaj se tiče grafike za prijenosnike. http://www.ukgamer.com/article.php4?id=90&page=1 Usporedba je rađena sa GF FX GO 5600. Pa...tko se hoće na prijenosniku igrati sa 4xAA i 8xANISO-to bi bilo to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Bilo bi ga fora upakirat s Centrinom jer bi ta kombinacija jednostavno rulala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
VoodooPC’s Envy M460 Gamebook is powered by ATI’s MOBILITY RADEON 9600 mobile visual processor with 64MB DDR-333 RAM, an Intel® Pentium® 4 Processor-M running at 2.6 GHz, 512MB RAM, a 60GB hard drive, a DVD/CD-R/RW drive, WIFI 802.11 A&B, and a 15” SXGA+ panel display. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
INTEL i ATI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Pazi sad Marac riječi mudre nekog tko vozi AMD,ATI BOLJE dela na INTEL baziranim platformama nego na AMD-u... I to nije nikakva novost...stara stvar... Svako malo /bar dvaput godišnje/ izađe test INTEL vs AMD sa ATI i NVidia grafuljama...rezultati su uvijek zanimljivi... Samo kaj mi kaj vozimo AMD ne volimo to previše spominjat ![]() Da ne bi bilo frke tipa jeli bolji AMD ili INTEL-ova konstatacija se je odnosila ISKLJUČIVO na grafičke,a ne da li je ovaj ili onaj proc bolji... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Znam ja da to radi dobro nego nemam bas neku preveliku ljubav prema INTELU i ATI-u tako da mi zato to i nije niš posebno ali to je samo moje mišljenje, naravno da onaj ko takvo što kupi neće pogriješiti ali ja bi rađe AMD i NVIDIA kombinaciju makar se nebi žalio ni da imam INTEL+ATi ali sve je to isto samo su ukusi razlićiti! -- Trenutacno pegla: Lynard Skynard-Gimme Three Steps I always lie. In fact, I'm lying to you right now! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() Ali-budući da dere 5600 Go...ipak je ATI bolji izbor... I tu nema problema tipa kupio sam novu ATI-cu,neće delat na mom kompu,kad kupiš takvu konfu dela SVE. Drugi par kobasica je da li bi itko od nas pljunuo hrpu perja za takvo što. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Recimo da i ja mislim da je bolja solucija za prijenosnike Intel ali posto nemam zasada potrebu za laptop/notebook ne zamaram se takvim stvarima. - Trenutacno pegla: Bill Haley - Rock Around The Clock The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you have it made. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |