PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   ATI Mobility Radeon 9600 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5245)

Jelc 13.07.2003. 10:18

ATI Mobility Radeon 9600

Evo-koga zanima neka baci oko na test ATI-jeve "perjanice",mislim da trenutno nema boljeg i bržeg rješenja kaj se tiče grafike za prijenosnike.

http://www.ukgamer.com/article.php4?id=90&page=1

Usporedba je rađena sa GF FX GO 5600.

Pa...tko se hoće na prijenosniku igrati sa 4xAA i 8xANISO-to bi bilo to:D

Stipe 13.07.2003. 17:52

Bilo bi ga fora upakirat s Centrinom jer bi ta kombinacija jednostavno rulala :beer:

Jelc 17.07.2003. 11:40

Citiraj:

Originally posted by Stipo
Bilo bi ga fora upakirat s Centrinom jer bi ta kombinacija jednostavno rulala :beer:
Kaj ti nebi i ovo bilo dosta???

VoodooPC’s Envy M460 Gamebook is powered by ATI’s MOBILITY RADEON 9600 mobile visual processor with 64MB DDR-333 RAM, an Intel® Pentium® 4 Processor-M running at 2.6 GHz, 512MB RAM, a 60GB hard drive, a DVD/CD-R/RW drive, WIFI 802.11 A&B, and a 15” SXGA+ panel display.

marac 17.07.2003. 12:30

Citiraj:

Originally posted by Jelc

VoodooPC’s Envy M460 Gamebook is powered by ATI’s MOBILITY RADEON 9600 mobile visual processor with 64MB DDR-333 RAM, an Intel® Pentium® 4 Processor-M running at 2.6 GHz, 512MB RAM, a 60GB hard drive, a DVD/CD-R/RW drive, WIFI 802.11 A&B, and a 15” SXGA+ panel display.

Neloše ALI......
INTEL i ATI :( :( :( :( :( :(

Jelc 17.07.2003. 14:26

Citiraj:

Originally posted by marac
Neloše ALI......
INTEL i ATI :( :( :( :( :( :(

INTEL i ATI se čist fino slažu...te se izdaju novi chipseti,te se prodaju licence...te...

Pazi sad Marac riječi mudre nekog tko vozi AMD,ATI BOLJE dela na INTEL baziranim platformama nego na AMD-u...

I to nije nikakva novost...stara stvar...

Svako malo /bar dvaput godišnje/ izađe test INTEL vs AMD sa ATI i NVidia grafuljama...rezultati su uvijek zanimljivi...

Samo kaj mi kaj vozimo AMD ne volimo to previše spominjat:D

Da ne bi bilo frke tipa jeli bolji AMD ili INTEL-ova konstatacija se je odnosila ISKLJUČIVO na grafičke,a ne da li je ovaj ili onaj proc bolji...

marac 17.07.2003. 14:32

Znam ja da to radi dobro nego nemam bas neku preveliku ljubav prema INTELU i ATI-u tako da mi zato to i nije niš posebno ali to je samo moje mišljenje, naravno da onaj ko takvo što kupi neće pogriješiti ali ja bi rađe AMD i NVIDIA kombinaciju makar se nebi žalio ni da imam INTEL+ATi ali sve je to isto samo su ukusi razlićiti!

--
Trenutacno pegla:
Lynard Skynard-Gimme Three Steps
I always lie. In fact, I'm lying to you right now!

Jelc 17.07.2003. 14:40

Citiraj:

Originally posted by marac
Znam ja da to radi dobro nego nemam bas neku preveliku ljubav prema INTELU i ATI-u tako da mi zato to i nije niš posebno ali to je samo moje mišljenje, naravno da onaj ko takvo što kupi neće pogriješiti ali ja bi rađe AMD i NVIDIA kombinaciju makar se nebi žalio ni da imam INTEL+ATi ali sve je to isto samo su ukusi razlićiti!
A čuj-moje je mišljenje da kaj se tiče prijenosnika-još uvijek je puno bolja solucija INTEL/fuj...sam se sebi gadim:D /...

Ali-budući da dere 5600 Go...ipak je ATI bolji izbor...
I tu nema problema tipa kupio sam novu ATI-cu,neće delat na mom kompu,kad kupiš takvu konfu dela SVE.

Drugi par kobasica je da li bi itko od nas pljunuo hrpu perja za takvo što.

marac 17.07.2003. 17:44

Recimo da i ja mislim da je bolja solucija za prijenosnike Intel ali posto nemam zasada potrebu za laptop/notebook ne zamaram se takvim stvarima.

-
Trenutacno pegla:
Bill Haley - Rock Around The Clock
The secret of success is sincerity. Once you can fake that, you have it made.

Stipe 18.07.2003. 19:54

Citiraj:

Originally posted by Jelc

Ma to je super ali su Centrino lapovi lakši i baterija je duža(mislim na trajanje:D ).Pa na istu masu recimo možeš povećat ekran:beer:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:35.