|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
SE515 kao wireless to ethernet bridge
Pozdrav svima, Imam jedan uredjaj sa ethernet prikljuckom (satelitski receiver dreambox) koji bi trebao imati izlaz na ADSL i na ostatak kucne mreze pa bi ga trebao umreziti sa se555 ali nazalost prekomplicirano mi je vuci kabel. Savjetovali su me da kupim nesto kao npr linksys wet54g ili D-LINK DWL-G810 http://www.diskont24.com/products/P0/16068/-1 no takvi uredjajcici su prilicno skupi. Posto imam viska jedan se515 koji mi skuplja prasinu zanima me jel bi se on kako mogao prebaciti da radi kao wireless to ethernet bridge u kombinaciji sa se555 znaci da dreambox lan kablom prikopcam na se515 a dalje da veza bezicno ide na se555 koji je prikopcan na ADSL Pozdrav, Andrija |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
cuj, ja isto imam dreambox i nakon pomnog razmisljanja sam odusto od wireless kombinacije. zasto? zato sto je muka i znoj sredit da bilo sta radi s dreamboxom kaka spada. USB adapteri rijetko koji radi, a ovi wirless ethernet bridge su skupi. svakako probaj sa se515, medjutim ne znam kakav on ima firmware (i jel ima kakve 3rd party firmware) tak da ces to morat pitat vlasnike/znalce se515. al cak i ako uspijes sredit se515, pitanje je oce li to sve funkcionirat s dreamboxom. kao sto rekoh, ja sam odustao od slicnih investicija, i fino provuko kabel. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Da, znam da imas dreambox, vidjam te na SF forumu :burn: A glede pokusaja konfiguriranja se515 da radi kao wirelles to ethernet bridge igrao sam se sa time jucer cijelu vecer i nazalost nisam uspio sloziti nista. Inace moj prijatelj koristi u te svrhe vec godinu dana linksys wet54g i kune se da mu radi savrseno dobro, jedini problem je sto ga je platio 800kn... Pozdrav, Andrija |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Ma pusti ti to, Andrija je muljator svoje vrste ![]()
![]() |
#8 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
a nema neki modani firmware? meni na WRT54GL standardno ima malo opcija (ok, brdo ih je), ali kada se stavi neki modani bios, dobije se još omanje brdo toga za podešavanje. isto tako i mogućnost da se pretvori u client mode, u AP + WDS, WDS, te WEP... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|