|
![]() |
#6993 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Andeo je bil gost iznenađenja...On je krenuo 2 dana ranije iz Rijeke i pješke krenuo u ZG... A pošto je na kraju i došao, bilo nam je to iznenađenje... ![]()
![]() |
#6994 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo da se i ja javim, živ jesam, umoran sam za popizdit, spavo sam čak 3 sata. al nema veze. sada idem jest, pa onda kada se stabiliziram ću počet uploadad slike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6995 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
lol amateri ![]() ![]() e da @fleks pa gle sva sreca da si oso ranije mado jer bi se vozil 20 i svako malo te zvrckal di si da tamo nejdem ![]() enivej vec znamo pricice o autima, kvarovima, tvojim starim kak niej imao niti jedan, te s tobom kak si ih imao...uf neznam do tolko brojat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6996 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Upravo sam pojedo 5 oslica i blitvu na leso. Idem malo odspawat. @Fish: Skoro zaboravio... Ja svoj auto nemoram na kurblu palit ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6997 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Koji je Daddy na slikama? Danas: prženi fish štapići u sunc/masl. ulju (malo posoljeni), tartar (vrhnje, majoneza, sol, papar, malo limuna), krumpir salata (s paprom, uljem, octom, malo soli i mora bit hladna), kruh (običan). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6998 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Na http://i15.photobucket.com/albums/a3...1/DSCN6625.jpg momak skroz desno u svijetlo plavoj majci (kaj su mu okice ko u vraga crvene ![]() Kako se samo hvalio da je admin na Linksu...
![]() |
#6999 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Najjaci mi je ovaj uljez na stolu..odmah u prvom planu. Da mi je znat ciji je... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7000 |
Guest
|
jel atha onaj crni nagelirani ak je je ***ote isti onaj majmun johny knoxvile: roller : a rak ovaj za laptopom sa naočalama? a mm? daj ajde nek neko uzme par slika i pozaokružuje momke, moram znati ekipu ![]() Zadnje izmijenjeno od: trpi. 02.09.2006. u 20:00. |
![]() |
![]() |
#7001 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Kad ce slike s vožnje? Ono je bio totalni smjeh |
![]() |
![]() |
![]() |
#7004 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Istina VGA oćemo te slike!! Ren, micek ajmo slikeeeee ![]() Ufff jučer je bilo mrak, najeo sam se jer moja okolica skopa samnom nije dala fishu mjesta da mi sjedne za vrat ![]() Kasnije sam branio ETijev tanjur od napasnog mladiča ![]() Explosive defuzed, fish defeated ![]()
![]() |
#7006 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
A nadam se da večeras ima crtića jako kasno, jer sad nakon posla (a na poslu sam) idem na jednu kasnonoćnu burekčinu s osobom zbog koje sam između ostalog jučer i preskočila kongreščinu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7008 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
nazhalost nisam mogel bit z vama, al sam zato zhelucem bil uz vas ![]() http://img478.imageshack.us/img478/9563/p9010399wi9.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#7009 |
The Man
|
evo mene s posla, uf jedva sam se probudio jutros da ne zakasnim a radio sam popodne, neznam kaj mi je bilo, inače se budim prije 11 i kad sam duže budan... i da, zaboravio sam se ribici zafaliti na prijevozu... čist dobro voziš, sam neznam kaj bi bilo da onaj murjak nije imao zkucan malo auto... ![]() samo kaj bakica malo prerano tjera, tj. onaj lik... ali je after bio dobar... i da, imam pouku, makar si skroz ok fiš, ali neznam oću li sljedeći put sjest kraj tebe... i makar mi nisi uspio puno ukrast... ok, nisam kraj tebe sjeo ni ovaj put nego si ti uskočio... ![]() p.s. @ matesonik to ti je niš kaj imaš na tanjuru... ![]()
![]() |
#7010 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
fish je bezuspjesno,napadao ali smo obranili teritorij... ![]()
![]() |
#7011 |
Ex-Gastarbajter
|
cekaj, sad sam došao doma, samo da pojedem neki biskvit pa idem radit slike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7013 |
I am Zeko!
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7014 |
Ex-Gastarbajter
|
ma niste vi uopće se zgazili, neeee ![]() evo ja šaljem amdejcu 100 slika, pa kad bude stavi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7015 |
I am Zeko!
Datum registracije: Jun 2006
|
ajoj... sve me strah, ja i josko izgledamo ko smrt na njima zbog nekontrolirane kolicine ... hrane.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7018 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma bilo je predobro....treba se cuvati odredjenih osoba sljedeci put i pogoditi pravi tajming ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7019 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ostalo mi je još samo dvije princes-krafne, moram to brže riješiti da se ne suši bez veze u friću ![]()
![]() |
|
|