|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Problem: XP i 2000
Ovako: Imam instaliran XP professional na kompu i dobio sam jedan hdd od frenda... i sad na taj drugi hdd sam instalirao 2000professional... i tu je problem... nece mi bootat xp uopce... 2000 da ali xp ne... nema uop'e boot screena nis samo mi se resetira... ajmo ljudi pomagajte... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Stavi (ako već nisi) u BIOS-u da ja disk na kojemu su WinXP First Boot Device. Jumper (ako je kojim, slučajem na Slave) na disku s WinXP prebaci na Master. Disk na kojem su Win 2000, deni (ako već nisi) na drugi IDE kanal i prebaci jumer na Slave. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
jesam i nece |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
|
Stavi da ti boota CD od WinXP, odaberi disk s instalacijom WinXP, pa Repair i onda u Recovery Console-u napiši naredbu fixboot...možda pomogne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ili u win 2000 editiras boot log i to je to evo kako bi ti naprimjer to trebalo izgledati multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect di ti rdisk(1) oznacava broj harda i to je to vrlo jednostavno.
![]() |
#7 |
Registered User
|
Gdje cu naci taj boot log?? E i voaj 2000 je based on NT technology ako to kaj pomaze |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |