|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
vodobrusni smirgl papir sto vece gradacije ja sam nedavno ispolirao bakar sa gradacijom 1200 i ispalo je jako jako dobro samo je problem naci vodobrusni iznad 1200 ja sam jednom nasao 2000 i to se vise ne sjecam gdje polirat mozes i sa polir pastom i polir kredom sa polir kredom nisam radio nikad polir pasta je jednostavna jako u tubi ti je, ko kaladont je gusta naneses malo na hladnjak i onda krpicom poliras kasnije dobro pocistis sa alkoholom i to je to |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ovako. nađi prvo ravnu plohu (staklo, mramor), kupi brusne papire, 400, 800, 1200 (vodobrusni), ako hoćeš i 2000 vodobrusni. stavi papir na ravnu plohu i svaku gradaciju koristi minimalno 20min. radi osmicu sa bazom hladnjaka. na svim gradacijama možeš koristit i vodu (od 1200 obavezno). hladnjak ne moraš stiskat, samo lagano vrti... eto |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Koliko je ova tema već bila odgovorena!!! Search ne bi škodio
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
pa vidi ko je živ ![]() a pošto je sve već sto puta rečeno, moremo spamat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Živio spam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |