|
|
Rezultati ankete: Dakle koje su ploče najbolje? | |||
Abit |
![]() ![]() ![]() ![]() |
40 | 26.14% |
Asus/Asrock |
44 | 28.76% |
Chaintech |
0 | 0% |
DFI |
29 | 18.95% |
Epox |
15 | 9.80% |
Foxconn |
3 | 1.96% |
Gigbyte |
5 | 3.27% |
Intel |
8 | 5.23% |
MSI |
7 | 4.58% |
Neka druga (Sapphire, Tyan, Leadtek...) |
2 | 1.31% |
Glasači: 153. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Poll: Najbolja marka matičnih ploča...?
Dakle da čujemo glasove... ![]() U obzir se uzmaju svi parametri rada: OC-anje, (ne)stabilnost, (ne)kompatibilnost koje ste s njima iskusili... Da bi rezultati bili objektivni molim da se izjasne samo oni koji su: a) Imali prilike propustiti kroz ruke barem dvije generacije ploča nekog proizvođača i da su ploču imali prilike "nadzirati" u radu bar 2mj... ili b) Da su slagali veće količine konfi pa znaju kolko im se čega vraćalo... Dakle pri tome ne pitam za pojedinačni socket nego generalno iskustvo... ![]() Zato i je ono o dvije generacije...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 12.07.2006. u 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
DFI is tha best for 939 i za overclock |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Slažem se, dfi za 939, dok bih za775 odabrao asus |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ja imao Epox 8RDAEI a sad imam 9NPA+ultra sve je super osim Layouta i dosta znaju lagat što se tiče temp. i voltaža ova koju sad imam mi laže da je 12V rail 11.07 :S
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nema bolje ploce od intelovih samo cu to reci...
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Naravno, nemaju OC mogucnosti, ali su zato najstabilnije ploce... Na svojoj nikad nisam vidio BSOD. Inace, uz intel mi je dobar ASUS, imam 2 njihove ploce, jednu 6-7god staru Asus CUB-X sa legendarnim 440BX chipsetom ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Abit car svih careva Asus/Intel car (za Intel) DFI car (za AMD) Asrock car (za low-end) Nema se tu sto puno pametovati, to je tak i bok... ostali proizvodjaci, sto se mene tice, idu tek nakon ovih ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
.
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Prečupavi mod
|
Pa Abit sam naveo jer mi ih je najvise proslo kroz ruke, a niti sa jednom nisam imao (niti sa nekima jos uvijek nemam problema). Istina da su u zadnje vrijeme se malo pokvarili, ali i dalje rade odlicne ploce. Nadam se da ce se na vrijeme opametiti ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
.
|
I ja se nadam da će se abit popraviti, inače imao sam nf7-s ...točnije imao sam ju na testiranju par tjedana još davno ali mogu reći samo riječi hvale... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Hejter
|
meni abit je ostao u najboljem sjecanju . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Beskorisna bitanga...
|
![]() Citiraj:
![]() Kome nije najbitnije baš potpuno iscjedit proc i memoriju još uvjek je dobar izbor... A to ipak varira od modela do modela, najbolji primjer je upravo Asrock Dual SATA2 i donekle ostale njene s939 sestre na ULI-u... ![]() Inače je Asrock prije ovih dragulja bio prilično prosječan, a možda čak i ispodprosječan proizvođač... Ali eto jedan bingo su dobili... ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Stock je 250MHZ (225MHz 2D mode) core i 400MHz memory, ide bez beda na 500MHz core, 580MHz memory... ![]() Grafa je hladna pod zalmanom. ![]() Sorry na OT ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Zašto je stavljeno Asus/Asrock skupa? Ista firma ili?
![]() |
#19 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Abit,sigurno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pod naletima kopita zla
|
kakva su vasa iskustva s MSIejm kao tvrtkom...imao sam MX 440-t StarForce i fakat je bila zvijer od kartice...sve sam igrao...ali fakat sve ![]() cura ima msi plocu i na njoj pentiuma od 800 sada imam MSIjevu grafu ukoja je u sigu ![]() ali bas nikad nisam imao plocu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
asrock je jeftiniji brand asusa a ploce definitivno DFI i Abit za AMD , ASUS (kralj) za Intel ![]() @Hamm: MSi ploce su medju najboljima, cak ih i Alienware ugradjuje (bio je) u svoje PCe.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
@hamm:Onda je vrijeme i za ploču |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Prečupavi mod
|
Imao sam nekoliko MSI s478 ploca koje su bile katastrofa i pune muha. Meni se MSI nije bas svidio po pitanju maticnih ploca, ali imao sam MSI Geforce 4 MX i GF4 Ti i radile su predobro ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
intel - ASUS amd - DFI šteta što možes samo dati 1 glas...pa sam ja dao ASUSU... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Moj glas za super stabilne ploče ide Solteku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
imao IC7 i sad IC7 MAX3 i ploče nikad nisu radile nikakve probleme i super su stabilne. Kad slažem nekom konfu onda obavezno abit. Ali sad u zadnje vrijeme nisu se nisu baš nešto pokazali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Intel i nista drugo. |
![]() |
![]() |
|
|