|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
resetira se komp
e sad neznam dal to mozda bi islo pod softveraj ili simo...ja sam tu stavio.. ovako..komp mi se resetira sam od sebe tokom rada, ako je recimo samo upaljen bitcomet ili dc++ ili nekaj slicno...zasto... da se to nebi dogadjalo upalim winamp nek svira i sve 5 hehe..onda se to ne dogodi..provjereno.. ima li tko kakvih ideja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
resetira se samo kad je neki od programa pokrenut.. to se dogadjalo i prije dok sam imo intela..instalacija bi morala bit ok...jer nije jedna, bilo ih je vec par i to cistih bez previse ikakvih gluposti..tako da mi nije jasno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa jasno je da ti je kompjuter nestabilan. Winamp ne treba toliko procesorske i grafičke snage. Kad se pokrene neki zahtjevniji program on se sruši. Nainstaliraj OCCT i pusti ga pola sata, ako prođe testove onda ti je greška u softweru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
|
ti znaci da ova memorija koju ti imas...malo je u banani..bas kao i moja...ako je overlockana daj je malo spusti..i znas da se recimo ta memorija rusi i na 2,5-3-3-8 ili 2,5-3-3-7 i na 3-3-3-7 uglavnom banana od memorije probaj je malo olabaviti ako nije na difoltu ![]() edit: ako ni to ne pomogne probaj staviti na 3-4-4-8 ![]() sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi na Intelu imao isto napajanje kao i sada? Ovu tvoju konfu bi bez problema napajalo i solidnije 350W napajanje.
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
provrti memtest |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
intel je bio s drugom memom i plocom ostalo sve isto...pa tako i napajanje.. jedan frend mi je bio pricao da je on imao istih problema, ali nisam bas razgovarao s njim da njega pitam kako je to zavrsilo.. uglavnom kad dodjem doma ide testiranje kompa..sve vracam na default pa cu vidit onda.. pa cu odvrtit kakav testic...pa javim kak je proslo |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
Emeni se isti problem dešava resetira mi se komp ali tek nakon nekog vremena provedenog u igri a nekad i kad ne igram bio bi vam zahvalan kad bi to uspjeli riješit već me počelo iritirat!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Dobrodošao na PCE forum. Nisi baš morao dizati temu staru skoro pola godine no dobro... Za početak pročitaj pravila, stavi konfu u sig i nemoj se derati. Može? ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
graficka Radeon 9600 pro 256 mb 1.25 gb rama AMD 2500+ neznam kak se hard disc zove sam znam da ima 80gb Pioneer dvd pržilica monitor Lg. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |