![]() |
resetira se komp
e sad neznam dal to mozda bi islo pod softveraj ili simo...ja sam tu stavio..
ovako..komp mi se resetira sam od sebe tokom rada, ako je recimo samo upaljen bitcomet ili dc++ ili nekaj slicno...zasto... da se to nebi dogadjalo upalim winamp nek svira i sve 5 hehe..onda se to ne dogodi..provjereno.. ima li tko kakvih ideja? |
Citiraj:
|
resetira se samo kad je neki od programa pokrenut..
to se dogadjalo i prije dok sam imo intela..instalacija bi morala bit ok...jer nije jedna, bilo ih je vec par i to cistih bez previse ikakvih gluposti..tako da mi nije jasno.. |
Pa jasno je da ti je kompjuter nestabilan. Winamp ne treba toliko procesorske i grafičke snage. Kad se pokrene neki zahtjevniji program on se sruši. Nainstaliraj OCCT i pusti ga pola sata, ako prođe testove onda ti je greška u softweru.
|
bum probao..
ali kazem isto mi se dogadjalo na preskotu 3.0 sve na defaultu i tak.. znaci kasnije napravim testic, pa javim... |
ti znaci da ova memorija koju ti imas...malo je u banani..bas kao i moja...ako je overlockana daj je malo spusti..i znas da se recimo ta memorija rusi i na 2,5-3-3-8 ili 2,5-3-3-7 i na 3-3-3-7 uglavnom banana od memorije
probaj je malo olabaviti ako nije na difoltu :) edit: ako ni to ne pomogne probaj staviti na 3-4-4-8 :) sretno :) |
mislim da mi je sad na 2,5-3-3-7..
no kako sam napisao prije sam imao intela sve na defaultu, pa tak i mema, samo je bila supertalent cl2,5 neznam kak je radila, no bila je na defaultu.. |
diži je na 2,5-3-3-8 i radit ce ti sve :)
barem mislim :) |
Jesi na Intelu imao isto napajanje kao i sada? Ovu tvoju konfu bi bez problema napajalo i solidnije 350W napajanje.
|
provrti memtest
|
intel je bio s drugom memom i plocom ostalo sve isto...pa tako i napajanje..
jedan frend mi je bio pricao da je on imao istih problema, ali nisam bas razgovarao s njim da njega pitam kako je to zavrsilo.. uglavnom kad dodjem doma ide testiranje kompa..sve vracam na default pa cu vidit onda.. pa cu odvrtit kakav testic...pa javim kak je proslo |
Emeni se isti problem dešava resetira mi se komp ali tek nakon nekog vremena provedenog u igri a nekad i kad ne igram bio bi vam zahvalan kad bi to uspjeli riješit već me počelo iritirat!!!!!!!!
|
Dobrodošao na PCE forum. Nisi baš morao dizati temu staru skoro pola godine no dobro... Za početak pročitaj pravila, stavi konfu u sig i nemoj se derati. Može? :)
|
graficka Radeon 9600 pro 256 mb 1.25 gb rama AMD 2500+ neznam kak se hard disc zove sam znam da ima 80gb Pioneer dvd pržilica monitor Lg.
|
Stavi Everest i prati malo temperature grafe.
|
Citiraj:
|
povisi napon meme...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:31. |