|
![]() |
#1 |
Samo gledam i učim!
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() Zna li netko zasto mi ponekada kada zelim otvoriti vise prozora u IE jednostavno se sve zbloka, a u task menageru mi javlja da drugi ili treci prozor Not Responding. Tada moram sve prozore IE-a pogasit u task menageru i ponovo postartat IE. Radim na XP-ju Profesonal i Office XP. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Nisi sam. Zna se ponekad desiti i meni zato više ne koristim IE jer je obično bugovito sranje da ne upotrijebim i teže riječi. Ali zato opera rula na kvadrat. Instaliraj i uživaj ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
matroxfanatic
|
Re: IE Not Responding ???????
Citiraj:
To sto koristis XP je dodatan problem, nije se pokazao bas stabilan (gledajuci u globalu). Inace, zna li netko za podatak da je cak i M$ izjavio da Office XP ne radi u potpunosti stabilno na WinXP? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Re: IE Not Responding ???????
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
matroxfanatic
|
Re: Re: Re: IE Not Responding ???????
Citiraj:
Fino sam nakon toga dao pare za externi USR i fino uzivam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma ja imam običnu soft motorolu (ona za 120kn), i konfiguraciju ispod. Koliko god prozora otvorim (sta ja znam, 7,8) u IE-u nikad nista nije bilo (vrtim XP pro). |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Soft Conexant v.92 i veza užas ! Dabogda krepao pa morao kupiti novi:mad:
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Feb 2002
|
Ne znam u cemu je djir, al imam soft modeme vec 3 godine i uvijek je sve radilo kako treba, cak na 166mmx... Na duronu 750 i sada na xp1600+, spaja se na 52000 bps, downloadi obicno idu preko 5400bs, nekad i preko toga, al rijetko ispod 5. Znam imati otvoreno po nekoliko prozora i sve ide prilicno glatko, kolko glatkim modemsku vezu mozemo zvati. Sve je samo u kvaliteti linije. duron 750, konfiguracija koja je bila kod mene i isla na gore navedene brzine, sad je kod cure , u susjedstvu, ali nece se spojiti preko 46000 i kad download ide na cetiri, otvara sampanjac...btw, oba modema su motorola sm56, oko 120 kuna.. ..a kazu da cemo i mi jednog dana imat adsl i kabel... ![]() do tada ce i kompjuteri bit samo jedna zica koju ustekas u uho i peglaj.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
matroxfanatic
|
Bit ce da su u pitanju driveri soft modema, svakog modela pojedino, a ne soft modemi u cijelini. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Samo gledam i učim!
|
Hmmm! Imam AcerModem 56000 ext radi savršeno, a PC je Atlon 1000, sa 256 DDR. To se ne dešava stalno samo na početku korištenja IE-a, nakon par puta dizanja i spuštanja radi dobro! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|