PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Aplikacije (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=37)
-   -   IE Not Responding ??????? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=646)

vslama 28.05.2002. 21:36

IE Not Responding ???????

Zna li netko zasto mi ponekada kada zelim otvoriti vise prozora u IE jednostavno se sve zbloka, a u task menageru mi javlja da drugi ili treci prozor Not Responding. Tada moram sve prozore IE-a pogasit u task menageru i ponovo postartat IE.

Radim na XP-ju Profesonal i Office XP.
:confused:

Stormeye 28.05.2002. 22:23

Nisi sam.
Zna se ponekad desiti i meni zato više ne koristim IE jer je obično bugovito sranje da ne upotrijebim i teže riječi.
Ali zato opera rula na kvadrat.
Instaliraj i uživaj:D

gpremec 29.05.2002. 00:23

Re: IE Not Responding ???????

Citiraj:

Originally posted by vslama
Zna li netko zasto mi ponekada kada zelim otvoriti vise prozora u IE jednostavno se sve zbloka, a u task menageru mi javlja da drugi ili treci prozor Not Responding. Tada moram sve prozore IE-a pogasit u task menageru i ponovo postartat IE.

Radim na XP-ju Profesonal i Office XP.
:confused:

To sto se zna IE zblokat kada otvoris vise prozora zna biti ako koristis soft modem, nije vazno koliko je proc jak (kod mene se slicno ponasao soft na Celeronu 333 i Athlonu 1.2).

To sto koristis XP je dodatan problem, nije se pokazao bas stabilan (gledajuci u globalu).

Inace, zna li netko za podatak da je cak i M$ izjavio da Office XP ne radi u potpunosti stabilno na WinXP?

greg SE 29.05.2002. 09:58

Re: Re: IE Not Responding ???????

Citiraj:

Originally posted by gpremec
To sto se zna IE zblokat kada otvoris vise prozora zna biti ako koristis soft modem, nije vazno koliko je proc jak (kod mene se slicno ponasao soft na Celeronu 333 i Athlonu 1.2).

i kako onda znas da nije bitna snaga procesora???zato sto se desavalo TEBi na PILI od 300 mhz???

gpremec 29.05.2002. 12:26

Re: Re: Re: IE Not Responding ???????

Citiraj:

Originally posted by greg SE
i kako onda znas da nije bitna snaga procesora???zato sto se desavalo TEBi na PILI od 300 mhz???
...i na Athlonu 1.2. Soft modem je ipak soft modem, ma koliko mi shutjeli o tome.
Fino sam nakon toga dao pare za externi USR i fino uzivam:p

soda 29.05.2002. 14:27

Ma ja imam običnu soft motorolu (ona za 120kn), i konfiguraciju ispod. Koliko god prozora otvorim (sta ja znam, 7,8) u IE-u nikad nista nije bilo (vrtim XP pro).

Stormeye 29.05.2002. 18:27

Soft Conexant v.92 i veza užas !
Dabogda krepao pa morao kupiti novi:mad:

htg 29.05.2002. 21:08

Ne znam u cemu je djir, al imam soft modeme vec 3 godine i uvijek je sve radilo kako treba, cak na 166mmx...
Na duronu 750 i sada na xp1600+, spaja se na 52000 bps, downloadi obicno idu preko 5400bs, nekad i preko toga, al rijetko ispod 5. Znam imati otvoreno po nekoliko prozora i sve ide prilicno glatko, kolko glatkim modemsku vezu mozemo zvati. Sve je samo u kvaliteti linije. duron 750, konfiguracija koja je bila kod mene i isla na gore navedene brzine, sad je kod cure , u susjedstvu, ali nece se spojiti preko 46000 i kad download ide na cetiri, otvara sampanjac...btw, oba modema su motorola sm56, oko 120 kuna..
..a kazu da cemo i mi jednog dana imat adsl i kabel...:)
do tada ce i kompjuteri bit samo jedna zica koju ustekas u uho i peglaj..:) pozdrav

gpremec 29.05.2002. 21:22

Bit ce da su u pitanju driveri soft modema, svakog modela pojedino, a ne soft modemi u cijelini.

vslama 29.05.2002. 22:17

Hmmm!

Imam AcerModem 56000 ext radi savršeno, a PC je Atlon 1000, sa 256 DDR.
To se ne dešava stalno samo na početku korištenja IE-a, nakon par puta dizanja i spuštanja radi dobro!

sholky 30.05.2002. 16:05

Citiraj:

Originally posted by Stormeye
Nisi sam.
Zna se ponekad desiti i meni zato više ne koristim IE jer je obično bugovito sranje da ne upotrijebim i teže riječi.
Ali zato opera rula na kvadrat.
Instaliraj i uživaj:D

Evo ja pišem ovaj post sa Mozille rc3. Mogu reći da je prilično brža od internet explorera, samo malo trokaje kad ideš gore-dole po već upisanoj stranici. Inače Opera mi se baš ne sviđa.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:00.