![]() |
IE Not Responding ???????
Zna li netko zasto mi ponekada kada zelim otvoriti vise prozora u IE jednostavno se sve zbloka, a u task menageru mi javlja da drugi ili treci prozor Not Responding. Tada moram sve prozore IE-a pogasit u task menageru i ponovo postartat IE.
Radim na XP-ju Profesonal i Office XP. :confused: |
Nisi sam.
Zna se ponekad desiti i meni zato više ne koristim IE jer je obično bugovito sranje da ne upotrijebim i teže riječi. Ali zato opera rula na kvadrat. Instaliraj i uživaj:D |
Re: IE Not Responding ???????
Citiraj:
To sto koristis XP je dodatan problem, nije se pokazao bas stabilan (gledajuci u globalu). Inace, zna li netko za podatak da je cak i M$ izjavio da Office XP ne radi u potpunosti stabilno na WinXP? |
Re: Re: IE Not Responding ???????
Citiraj:
|
Re: Re: Re: IE Not Responding ???????
Citiraj:
Fino sam nakon toga dao pare za externi USR i fino uzivam:p |
Ma ja imam običnu soft motorolu (ona za 120kn), i konfiguraciju ispod. Koliko god prozora otvorim (sta ja znam, 7,8) u IE-u nikad nista nije bilo (vrtim XP pro).
|
Soft Conexant v.92 i veza užas !
Dabogda krepao pa morao kupiti novi:mad: |
Ne znam u cemu je djir, al imam soft modeme vec 3 godine i uvijek je sve radilo kako treba, cak na 166mmx...
Na duronu 750 i sada na xp1600+, spaja se na 52000 bps, downloadi obicno idu preko 5400bs, nekad i preko toga, al rijetko ispod 5. Znam imati otvoreno po nekoliko prozora i sve ide prilicno glatko, kolko glatkim modemsku vezu mozemo zvati. Sve je samo u kvaliteti linije. duron 750, konfiguracija koja je bila kod mene i isla na gore navedene brzine, sad je kod cure , u susjedstvu, ali nece se spojiti preko 46000 i kad download ide na cetiri, otvara sampanjac...btw, oba modema su motorola sm56, oko 120 kuna.. ..a kazu da cemo i mi jednog dana imat adsl i kabel...:) do tada ce i kompjuteri bit samo jedna zica koju ustekas u uho i peglaj..:) pozdrav |
Bit ce da su u pitanju driveri soft modema, svakog modela pojedino, a ne soft modemi u cijelini.
|
Hmmm!
Imam AcerModem 56000 ext radi savršeno, a PC je Atlon 1000, sa 256 DDR. To se ne dešava stalno samo na početku korištenja IE-a, nakon par puta dizanja i spuštanja radi dobro! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:00. |