| 
 | |||||||||||
|  19.06.2006., 18:56 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: May 2006 Lokacija: Citluk 
				 | 

Sve o overklokingu?
			 gdje mogu sve detaljno pročitati na hrvatskom po mogućnosti kako overklokirati i što je uopće overkloking, ako je moguće sve o overklokingu pentium 4 procesora, samo procesora? hvala unaprijed | 
|   |   | 
|  19.06.2006., 19:06 | #2 | 
| the luda ribetna Datum registracije: Aug 2004 Lokacija: Riblja mjesta u zagrebu:D 
				 | khm khm khm pogel mozda gore u stikije?klokanje je klokanje...za sve isto...amd intel i svi drugi pcuidni predmeti...stoga hop na kovin post...il na intel podforum na masnijev stiki i deri | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  19.06.2006., 20:19 | #3 | 
| Prečupavi mod Datum registracije: Mar 2005 Lokacija: Zg 
				 | Imas na Internetu doslovce milijune stranica na kojima se objasnjava kako se sto overclockira, upali Google i malo pregledaj. Ako ti sto nije jasno, onda dodji na forum i pitaj. Evo ti stranica s kojom ti je najbolje poceti: http://hr.wikipedia.org/wiki/Overclocking Reci hvala, ovo sam nasao u 3 sekunde na Googlu  
				__________________ Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 | 
|   |   | 
|  19.06.2006., 21:39 | #4 | 
				 | pa baš ti hvala, nisi trebao, uistinu velikodušno od tebe! | 
|   |   | 
|  19.06.2006., 21:43 | #5 | 
| The Man Datum registracije: Sep 2003 Lokacija: Novi Zagreb 
				 | ne kužim kaj ti sad to znači, ljudi te uputili na sticky gdje sve piše i imaš još puno toga na netu, pa kada bi sad sve pisali znaš li ti koliko to vremena oduzme zaništa jer sve već piše... 
				__________________ "Everybody's at war with different things...I'm at war with my own heart sometimes" | 
|   |   | 
|  19.06.2006., 21:46 | #6 | |
| Premium Datum registracije: Nov 2004 Lokacija: Zagreb 
				 | Citiraj: 

__________________ Stupid is as stupid does | |
|   |   | 
|  19.06.2006., 21:50 | #7 | 
				 | pa mislio sam da je smiješno zaboravio sam staviti smajlić, nisam mislio da će ispasti kao sarkazam | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| 
 | 
 |