|  | 
| 
 Sve o overklokingu? gdje mogu sve detaljno pročitati na hrvatskom po mogućnosti kako overklokirati i što je uopće overkloking, ako je moguće sve o overklokingu pentium 4 procesora, samo procesora? hvala unaprijed | 
| 
 khm khm khm pogel mozda gore u stikije?klokanje je klokanje...za sve isto...amd intel i svi drugi pcuidni predmeti...stoga hop na kovin post...il na intel podforum na masnijev stiki i deri | 
| 
 Imas na Internetu doslovce milijune stranica na kojima se objasnjava kako se sto overclockira, upali Google i malo pregledaj. Ako ti sto nije jasno, onda dodji na forum i pitaj. Evo ti stranica s kojom ti je najbolje poceti: http://hr.wikipedia.org/wiki/Overclocking Reci hvala, ovo sam nasao u 3 sekunde na Googlu :beer: | 
| 
 pa baš ti hvala, nisi trebao, uistinu velikodušno od tebe! | 
| 
 ne kužim kaj ti sad to znači, ljudi te uputili na sticky gdje sve piše i imaš još puno toga na netu, pa kada bi sad sve pisali znaš li ti koliko to vremena oduzme zaništa jer sve već piše... | 
| 
 Citiraj: 
 | 
| 
 pa mislio sam da je smiješno zaboravio sam staviti smajlić, nisam mislio da će ispasti kao sarkazam | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:59. |