|
![]() |
#31 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
I u kombinaciji sa tim AthlonomXP garantiram da bi vidio znacajnu razliku izmedju 6600GT, 6800GS i 7900GT kad bi pokrenuo npr. FEAR... Tako da tvoja izjava samo djelomično stoji... današnje igre su jako ovisne o snazi grafičkog čipa, ma koliko "spor" bio procesor... pogotovo kada govorimo o višim rezolucijama sa upotrebom HDRa, FSAA i Aniso filtriranja....
![]() |
![]() |
#32 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() Sve ovisi sto hoces...
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
proc opet
I opet dolazimo do onoga što sam ja rekao- kada se ne koristi hdr,aa,i druge đinđe brzina proca igra ulogu ALI je FPS ionako visok pa nema nikakve razlike u igrivosti(ČITAJ neisplativo je)-mislim svejedno je 100 ili 200 fps,samo da nije ispod 24!!! A i na kartici ti piše koja je preporučena konfa za nju!Iako nekad napišu i veču nego što treba radi prodaje istih!Zamisli kako bi bilo da napišu da ti je dovoljan proc od 1ghz,(a realno i ne treba puno brži),tko bi od gamera kupovao uopče ostale komponente!Politika sine,politika... A za probu ako ne vjeruješ probaj spustiti brzinu proca od 3000ghz na nekih 1000+ i odvrti 05 3dmark na nekoj 7900gt ili x1900xt karici i rezultat če biti niži, ali neznatno da bi utjecao na performance-neče sigurno biti niži 3x!!! Memorije treba više ali se svaka stara ploča da nadograditi na barem 3giga rama tako da i to nije problem... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|