|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
S 512 na 1024 mb rama
Zanima me dal mi se isplati...dat tih 360 kn za još jedan keksič....kakve su performanse..jel se osjeti dosta ili??? znam da je bolje al pitam jer neznam dal da uložim te pare u to ili nešto drugo tj.grafu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
ofkors! pa kakvo je to pitanje!? ![]() A cuj i nova grafa nije losa ideja ali treba ti onda puno vise para |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
ako imaš dosta programa pokrenuto u isto vrijeme, dosta će ti pomoći... a i skoro sve nove igre ti vole dosta rama... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
npr.za oblivion....igram na low al mi i dalje onako sporo...nekad i zatrzne...e sad bi mi više pomogla grafulja ili rami? Amd Sempron 2500+@@@3100+ Gigabyte radion 9550(250/200)@@@400/250 Asrock K7VT4A PRO ![]() GoodRam 512Mb ddr 400mhz 400WATT DTK napajanje Ms 2.1 1800Watt P.M.P.O |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Evo ja sad igram Lotr-bfme(1) i nakon izlaska iz igre,čak ni wallpapera nemam kolko rama zauzme:clap: Za Oblivion ti je potrebna bar giga rama,likovi s faksa su si posuđivali kekse og gige da bi ljepše radilo A stari,za oblivion bi ti i bolja grafa dobro došla
![]() |
#7 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
s 512Mb na gigu? Veliki rast performansi i općenito je mnogo ugodnije raditi na računalu. Ja sam nedavno prešao s gigu na dvije gige i mislio sam da neću toliko osjetiti, ali sam se gadno prevario. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Vjerojatno zavisi i od aplikacija koje rabiš, ali kod mene se fakat osjetilo. Ja često imam mnogo pokrenutih programa i prebacivanje između aplikacija je s dva giga memorije puno glađe. Isto vrijedi za pokretanje programa, posebno onih koji dosta žderu memu. Nema toliko roštanja po disku. Što se tiče igara, probao sam samo s World of Warcraftom i tamo je razlika osjetna, pogotovo u napučenim područjima. Izuzetno velika razlika je također kad usred igranja Alt tabam da bi pogledao nešto u firefoxu. Lagga praktički nema. Isto je kad izlazim iz igre. S gigom rama bi se cijeli komp počeo gušiti, roštanje po hardu, oko 5-10 sekundi noćne more. S dva giga jednostavno izađeš iz igre kao da gasiš npr. word. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
hm...zanimljivo...ma stavit ču ja onda keks!he he! |
![]() |
![]() |
|
|