|
![]() |
#5611 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Budi nježan sa zecom dok athe nema ![]() ![]() ![]() Ne radi mu ništa kaj ne bi želio da tebi rade ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5613 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Utisci sa Žderonja, vidim da sam prvi došao doma (hvala Zedu na vožnji). Atha se vrtio naokolo s nekom djevojkom, Mirko se vrtio naokolo s dvije djevojke i zaboravio torbu. Očit je učinak žena na gaymere. Klopa izvrsna, piva hladna i zdrava zeka. U životu nisam više razgovarao o COD-u nego danas ![]() I nisu me ni tukli čak. Zadovoljan sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5614 |
Super Moderators
|
Rezime-druženje je bilo ok, klope je bilo premalo...ne sjećam se da je ikad bilo ovak malo:confused: Đukac atha OPET nije donio zeca. Navodno se pojavila i jedna žena ali je ja nisam vidio... Atha navodno je. Bilo je opet novih lica, razotkrili smo i neke tajne (o daddyu i vučku ![]() Uglavnom-nije bilo loše ali sam gladan ko pes, morat ću si pod hitno narezat malo špeka i kobasica da imam kaj grickat uz sir i vrhnje koje sam mislio tek sutra maznut... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5615 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5616 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Nego Atha di si tako magično nestao sa bugicom?: sweating
![]() |
![]() |
#5617 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
lol kak sam se strgo na Sašu Tina Kedžu i 365. ![]() ![]() ![]() još jednom je baka pokazala da odlično radi čevape koje Flesk sve pojede xD no pravi žderonje poslije žderonja odlaze na domaći špek i pinđur (AMD i Super Moderator Jelc). svaka čast ![]() naravno, nisu prošle žderonje bez paljenja Tagana i diskusijama o naprednoj motorici Fischerovog juniora. Killer Segal i Zule se skoro ubili svojim upaljačima, a Atha je pokazao svog zeku ![]() ![]() dakako, što bi bile žderonje da nema mc_Ribe... svaka čast ljudi, treba se ponoviti kad će slike??
![]() |
#5618 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5619 |
Super Moderators
|
Ja sam si laganini pripremio večeru: Za zagrijavanje sam već maznul sendvič sa zimskom. Nakon toga ću malo solo raženog sa špekom, paprikom i ljutim ajvarom. I na kraju malo sira i vrhnja-najvjerovatnije nakon malo Obliviona, pred spavanje i uz knjigu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5621 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Odlucio sam da nakon Sase, Tina i Kedze uclanim i ZED i Cyrusa.Danas su zasluzili to svojim radom i djelima. Nakon sto smo ja i Cyrus podijelili jedan cevap posebno smo se zblizili, a i primjetio sam kako ZED nekako sa suzom u oko prati nasu idilu pa sam mu se sazalio. Odlucili smo da cemo na kraju sva sestorica navratit u bar "Plava kamenica" na ugodno druzenje. Naknadna clanstva pojedinaca koji su zainteresirani ce se morati posebno i krvavo zasluziti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5622 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Bugica sa Žderonja došla doma praznog krulećeg želuca, sve ste pojeli ![]() Bilo mi je drago dečki, baš ste simpa Ispričavam se kaj se nisam sa svima upoznala večera: krastavci ćušpajz, dve pohane šnicle, lepinja od odbačenih rubelj ćevapa, i ajvar. desert: jagode, uvozne. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Ladybug. 22.05.2006. u 10:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5624 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Fala. ![]() Najveći dio sam već riješio u svoju korist ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5625 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Vratih se ziv ![]() ![]() Sad zate kako izgleda njub kojeg gledate preko nishana i citate dosadne postove na forumu ![]() Atha, tnx na voznji ![]()
![]() |
#5626 |
Moderator
|
Ma danas je bilo fenomenalno...ekipa i hrana ko i uvijek sve jedino kaj je tatek puko na živce od silnih navala Vucka i ZED-a ![]() Nažalost daljnju raspravu i smijeh je ponovo prekinula bakina intervencija.... ![]()
![]() |
#5628 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Neznam, meni je bilo baš super ![]() Zafrkancija na kvadrat, neki su bili novi pa su malo šutljivi bili... Sirotog Zuleta su u jednom trenutku ugurali u kut, nije mogao mrdnut, taman mu je bomba falila ![]() Pohvala gđici koja nas je došla sve pozdravit, lijepo od nje... ![]() Ja došao tamo praznog trbuha, i otišao praznog trbuha (ne računajući prehrambeni proizvod), tako da ću sad malo još prekopat po frižideru, da barem pojedem nešt jer ću cijelu noć biti budan...
![]() |
#5629 |
Super Moderators
|
Vučko će izgleda biti sretni dobitnik južnog voća ako nastavi furati ovakav sig ![]() I svi ostali koji imaju takve ideje. Nemojte pretjerivati.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5630 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5631 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Sorry... ![]() zafrkancija, do jutra sam tako i tako mislio maknut cijelu... Citiraj:
![]() Šalim se, naravno da su me nudili, ipak su ovo bile žderonje, ali sam ja mislil zbrisat doma kad vi počnete klopat, ali onda kad sam vidil da je ekipa super raspoložena, onda sam ostal, eto do fajrunta
![]() |
![]() |
#5632 |
Super Moderators
|
Ma znam da je za***************ancija-samo su mi ta tri ljepotana zauzimali cijeli ekran u Operi...kaj je puno puno je...taman da je i daddy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5633 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
je, ja jos uvijek ne vidim slike... kolko sam čuo, atha konta i na službenom putu, sam i zule nisu mogli bez servera... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5639 |
Proud To Be Bakran
Datum registracije: Feb 2006
|
evo rijecani i bakrani stigli doma ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5640 |