|
|||||||||||
|
|
#5401 | |
|
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
Tko je moderator na Audio/Video/DVD? |
|
|
|
|
|
|
#5404 |
|
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Jeltz FLEKS NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni
|
|
|
#5405 |
|
Moderator
Datum registracije: Aug 2003
|
Da nije Britney josh bi zhivjeli s par smajlicha ![]() Ne znam josh dal chu moch na Zhderonje. Javim na vrijeme ![]()
|
|
|
#5406 |
|
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
zbog te doticne "britney" su mene uzasno gnjavili ovdje...i htjeli me banat ![]() ....ajmo sad natarg na temu ...danas za klopicu špageti bolonjez....a sad upravo klopam sendvic od kukuruznig kruha (onog finog, tvrdog) s namazom od sira i domaćim slavnonskim kobasicama i uz to pijem jogurt... ![]()
|
|
|
#5407 |
|
Super Moderators
|
Danas AMD-jac i ja kupujemo večernjak, u podlisku VRT je na dvije strane tema sa DESET recepata 1.Galantina od kunića 2.Pjenica od kunića 3.Salata od kunića sa rikulom 4.Pikantna salata 5.Ragu juha od kunića 6.Rižoto od kunića 7.Ražnjići od kunića s povrćem 8.Medaljoni od kunića u umaku od divljih šparoga 9.Rolada od kunića punjena povrćem 10.Dinstani kunić na dalmatinski način sa njokima Čim je prije moguće AMD-jac i ja radimo malu video-konferenciju na kojoj ćemo odlučiti na koji ćemo ga način pripraviti. Atha-tvoje je samo da pošalješ zeca ![]() |
|
|
|
|
|
#5408 |
|
Headbangig Grunf!
|
ah da epizoda bitney kako smo se divno zabavljali. prvi post seksizam ![]() ![]() ![]() Baš, ajde prvi put smo ti oprostili jer ajde pvi put dolaziš, al sad drugi put stvrano je red da kad već dolaziš u goste doneseš i poklon, ne tražimo puno samo zeca. ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#5409 | |
|
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5410 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
kakve grozote ![]() Pa ne biste valjda...moga zeca...pojeli? ![]()
|
|
|
|
#5411 |
|
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
-->
Ne bi ga "pojeli". On neka napravi bilo što od ovog -->
http://people.freenet.de/schnubelken/bunnys/ Mi ćemo ga samo zbrinuti poslije. |
|
|
|
|
|
#5412 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
danas: knedle sa marelicama i prezlama i šečer+cimet ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5413 |
|
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Jednostavno, zec u svojoj egzistenciji dođe do točke kad shvati da više ništa nema smisla. Isto kao i moj miš. Lik spava 12 sati dnevno. I onda 5 minuta hoće izać iz kaveza. Ostalo vrijeme jede sjemenke i sir. Vjerujem da mu je teško. |
|
|
|
|
|
#5414 |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Rezanci sa zečetinom : nuts :
|
|
|
#5415 | ||
|
Super Moderators
|
Citiraj:
Pa prije bi te moderator na Svaštari ubananio zbog toga kaj imaš Nvidiu u kompu nego zato kaj si žensko ![]() Citiraj:
bdw-nakon dugog i iscrpljujućeg razgovora zaključili smo sljedeće: Ne treba izmišljati toplu vodu-držat ćemo se klasike. Dakle-vratić, hrptić i nogice su sretni dobitnici recepta pod brojem 5. Ostatak nesretne životinje je sretni dobitnik recepta pod brojem 10. (Od paca smo odustali, samo ćemo ga pred kraj podliti domaćim prigorsko/zagorskim kiselišem vulgaris, omekšava meso i odvaja ga od kostiju puno brže nego pac )![]() |
||
|
|
|
|
|
#5416 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Od pečenja smo odustali jer pripreme dugo traju, a meso može biti žilavo. Pripreme za snimanje filma su počele i moramo se primiti čitanja PRAVILNIK o uvjetima kojima moraju udovoljavati..............
|
|
|
|
#5417 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jeltz FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni |
|
|
|
|
|
#5418 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Jeltz FLEX NewbiePro aka Zule MadBoy ZED Daddy atha E.T. Renesis Wolverine MisterM Vučko tor Isus Rak Sam Fischer Terminator Rendula Hamm Hammova draga samo cuga (zbog obaveza and ostalo): Ladybug MRKONJA masni _________ Nadopuna ja (Hamm i moja draga ide samnom) |
|
|
|
|
|
#5419 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
|
|
|
#5420 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Baš tak mrkonja - to ne bu dobro zavrsilo hehe ![]() |
|
|
|
|
|
#5423 | |
|
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() ![]()
|
|
|
|
#5426 |
|
Headbangig Grunf!
|
Hamm, to je BRATSVO ne sestrinstvo žderonja. ![]() ![]() ![]() ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. , Heavy Metal Thunder!Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
|
|
|
|
#5428 | |
|
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Jedino ako ne počneš krast sa tanjura... ![]()
|
|
|
|
#5429 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|