|
![]() |
#35 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
da ja i frend smo njegovu staru ploču stavili i radilo par mjeseci dok nisam odlučil vratit staru. uključim jednog dana komp tam nešt pisalo da ima previše erora, ono radi par sati i sruši se:mad: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
skini memtest i provjeri rame jer se meni slično dešavalo dok sam imao staru ploču sve je radilo kako treba kada sam kupio novu malo radi pa se ugasi dok nisam provjerio rame i vidio da je jedna kartica od 512 rama bacila dlaku |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Je li odluka pala na P4P800-X ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
prosudi sam http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=83299 |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Premium moderator
|
Rekao je kako nema novaca za P4P800SE ![]()
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Banned
|
Citiraj:
jel možeš takvo čudo nać i za P4P800-X? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Uzmi Asus P4P800 SE ili Asus P4P800-X, koja ti vise odgovara novcano. ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
znam ali on raspolaže sa određenom svotom novca a ne može se strpiti da skupi više pa kupi kako treba samo ne znam da li će mu ova druga imati potrebne opcije za OC kao što su AGP/PCI look koja mu je dosta važna za klokanje i mogučnost namještanja latencija ramima za napon mu ne treba jer mu odgovara na 3.4GHz koji ide na automatskim postavkama barem je kod mene tako i sa mojim ramima |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium moderator
|
ne lupetaj ![]() P4P800-X ima sve opcije kao i tvoja, samo manje moguće vcore napone, max je 1.6V, a za ram 2.65V
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
@HR_Swarm dude - kaj mozda ima kakav vcore mod za P4P800-X za dobit vecu voltazu? Inace P4P800 SE kosta 560kn, kaj je 70kn manje od Abit-is7-e2 koja po meni ne vrijedi te pare... Uglavnom, bego kaj god uzel, ili P4P800 SE ili -X neces fulat. Meni je narucena P4P800 SE, dolazi sutra ili preksutra. : goood :
![]() |
#51 |
Premium moderator
|
@Panzer, mislim da ima ali nisam tražio ![]() @tcrnjak5 nemoj govoriti za ono u što nisi siguran ![]() zadovoljit će ga xica, moći će potegnuti do nekih 3.1-3.2 GHz garant,ako ne i više. Ja sam sa 700 MHz viška na procu i sinkronim ramom sa fsb-om dobio čisto solidne rezultate u Everestu.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium moderator
|
Naravno, pogotovo u kodiranju mp3-ca, unzipanju velikih RAR i ZIP datoteka (što često koristim ![]() U sintetičkim benchevima npr. 3D Mark 03 mi daje oko 2k više, a 05 po sjećanju nekih 300 markova više
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Iduce inverstiraj u bolje napajanje ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|