|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
![]() Nedavno sam metnuo CD pržilicu u komp i instaliro nero al mi nero ne prepoznaje pržilicu. U device manageru je seve ok. Nero samo prepozna za koje formate je al brzinu i ime i sve ostalo NE. Nero mi prži al na CD-u nema ništa. Molim pomoć!:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Instaliraj noviju verziju Nera...: hello2 :
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Da nisi slučajno odabrao gore image recorder?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
ma stavio je image recorder , to je tipicni problem kad se to stavi .. nemres mjenjat brzinu .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Da, image recorder je gore al ja drugo ništa ne mogu odabrat. Prije mi je bilo ponuđeno ime pržilice al sad više tog nema. Gore je samo image recorder??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
A da nije namjesteno za przenje dvd-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
EMP moderator
|
Jel uopće imaš DVD uređaj u My Computeru ili Device Manageru?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
instaliraj novi nero!! jučer je to riješilo problem prijatelju ![]() zamilsite, moja pržilica u mene ne radi, u njega radi koja logika?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
@stipe_k Hoćeš još jedan čudni primjer: frend nabavio Plexa. U njegovom kompu led-ica na plexu gori dok je komp uključen bez obzira ima li ili nema medija u njemu. Na kompu od njegovog sina šljaka normalno.
![]() |
#17 |
Premium
|
jebo ledicu coconut ![]() dakle, definitvno novi nero ako ti je problem poslat ću ti ga a onda ako ne bude radilo sve ostalo provaj D: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
svejedno je jel CD/DVD. uvijek je isto. Imam samo image. Imam Nero 6. Probat ću sa 7-icom al nisam siguran jel uopće ne prepoznaje pržilicu a u windowsima mogu normalno pržit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Premium
|
Imala sam sličan problem sa tim image shitom, sad mi ispod monitora stoji ceduljica za pomoć. ---> Probaj naći "source drive" opciju, te "destination drive" opciju. Moraju ti obadve biti "Nec blablabla" (tj. ime pržilice), dok u "destination drive" opciji još stoji i "(CD-R/RW)" kraj imena pržilice! ILI - nemoj koristit Nero Start Smart nego idi baš u Start>Programs>Nero, pa izaberi Nero Burning Rom, možda zaobiđeš kuju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
̣
|
@ladybug: u r sick Ti si ko moja prijateljica ,odnosno 2.Ko napušene su.Funny |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
stavi verziju 6.6.0.8. ![]() ta sigurno radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rambus 3xtr1m
Datum registracije: Jan 2006
|
Ej a da tebi ne radi konflikt master i slave. Imao sam primjere kad sam dva roma stavio na master ili na slejv i ušli su u windoze očitali se čak i radili nekoliko dana su tek počeli bugovi čak i kompjuter se smrzavao, a dvd pržilica je bila u my computeru |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
dark seraphim
|
hebo mene pas ak sam ja di vidio koja je prza u pitanju! ![]() kad skuzis koja je, potrazi help na njihovoj strani(mozda su nekaj napisali u novoj firmware reviziji za klanje sa meticnjacama), probaj po forumima naci jel se ta prza i tvoja maticna ne slazu bas. nisi nit napiso koja maticna. jednostavno zamjeni przu, u slucaju da ju neznas fleshat! ak znas, fleshaj firmware. ak to ne pomogne isprobaj kod nekog drugog. nekaj ti fakat ne valja ak ti NERO ne prepoznaje przu! pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Jel imaš još kakvu optiku u kompu? Ako imaš, jesu ti jumperi dobro stavljeni? Na jednom mora biti jumper na Master, a na drugoj na Slave. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
̣
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
EMP moderator
|
Ajd deinstaliraj Neru, resetiraj komp, otvori registry editor, traži unose "nero" i "ahead" (bez navodnika) i briši sve. Nakon toga opet restart, još jednom pretraži i obriši pa instaliraj Neru. Možeš još probat deinstalirat pržu u Device Mangeru, iskopčat, upalit komp dok nema prže, ugasit, spojit pržu, opet upalit i pričekat da instalira.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|