Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 30.04.2003., 09:56   #1
brna
Registered User

Datum registracije: Feb 2003
Problemi s GetRightom

Prilikom downloadanja fileova s odrednih stranica GetRight mi javlja ovu poruku:

"This file appears to be a web page (possibly an error message). Getright can process this file and let you pick items to downloadd or let you view the file as a web page in your web browser"

Process View Cancel

Ako odaberem Process dobit cu prikat fileova koje mogu skinut, ali koji mi uopce ne trebaju, niti ne vidim njihovu povezanost s fileom kojim ja skidam.

Razgovarao sam sa kompicima i nitko od njih nije ima o takvih problema s ozirom da su i oni skidali sa istih web stranica.

Instalirao sam novu verziju GetRight5.0 ali nije pomoglo. Ako iskljucim Getright i pokusam downloadanje s browserom (Crazy Browser) downloadanje se nece pokrenuti.

brna je offline   Reply With Quote
Staro 30.04.2003., 10:28   #2
Paske
Ekspert iz sjene ...
Moj komp

Paske's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
To se događa kod određenih stranica koje ne dopuštaju # leech # sadržaja raznim automatskim robot tržilicama zbog obveznog gledanja bannera.

Znaš onu spiku - banner - ispod njega youre download will begin in 30 sec. To ne radi iz DL managera bilo koje vrste.

Lijek: Nabavi MS Explorer/Netscape/Opera i surfaj / downloadaj ko čovjek.

Altrenativa - gunđaj kak to sve niš ne radi i jebo glupi comp
Paske je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 30.04.2003., 11:07   #3
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Paske koristi Flashget to je najbolji download manager koji nije razvikan ali ako pogledas ocjene u casopisima i na webu i probas ga svidjet ce ti se. moj savjet www.download.com
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno