|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Problemi s GetRightom
Prilikom downloadanja fileova s odrednih stranica GetRight mi javlja ovu poruku: "This file appears to be a web page (possibly an error message). Getright can process this file and let you pick items to downloadd or let you view the file as a web page in your web browser" Process View Cancel Ako odaberem Process dobit cu prikat fileova koje mogu skinut, ali koji mi uopce ne trebaju, niti ne vidim njihovu povezanost s fileom kojim ja skidam. Razgovarao sam sa kompicima i nitko od njih nije ima o takvih problema s ozirom da su i oni skidali sa istih web stranica. Instalirao sam novu verziju GetRight5.0 ali nije pomoglo. Ako iskljucim Getright i pokusam downloadanje s browserom (Crazy Browser) downloadanje se nece pokrenuti. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
To se događa kod određenih stranica koje ne dopuštaju # leech # sadržaja raznim automatskim robot tržilicama zbog obveznog gledanja bannera. Znaš onu spiku - banner - ispod njega youre download will begin in 30 sec. To ne radi iz DL managera bilo koje vrste. Lijek: Nabavi MS Explorer/Netscape/Opera i surfaj / downloadaj ko čovjek. Altrenativa - gunđaj kak to sve niš ne radi i jebo glupi comp ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Paske koristi Flashget to je najbolji download manager koji nije razvikan ali ako pogledas ocjene u casopisima i na webu i probas ga svidjet ce ti se. moj savjet www.download.com
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|