![]() |
Problemi s GetRightom
Prilikom downloadanja fileova s odrednih stranica GetRight mi javlja ovu poruku:
"This file appears to be a web page (possibly an error message). Getright can process this file and let you pick items to downloadd or let you view the file as a web page in your web browser" Process View Cancel Ako odaberem Process dobit cu prikat fileova koje mogu skinut, ali koji mi uopce ne trebaju, niti ne vidim njihovu povezanost s fileom kojim ja skidam. Razgovarao sam sa kompicima i nitko od njih nije ima o takvih problema s ozirom da su i oni skidali sa istih web stranica. Instalirao sam novu verziju GetRight5.0 ali nije pomoglo. Ako iskljucim Getright i pokusam downloadanje s browserom (Crazy Browser) downloadanje se nece pokrenuti. :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: :fuming: |
To se događa kod određenih stranica koje ne dopuštaju # leech # sadržaja raznim automatskim robot tržilicama zbog obveznog gledanja bannera.
Znaš onu spiku - banner - ispod njega youre download will begin in 30 sec. To ne radi iz DL managera bilo koje vrste. Lijek: Nabavi MS Explorer/Netscape/Opera i surfaj / downloadaj ko čovjek. Altrenativa - gunđaj kak to sve niš ne radi i jebo glupi comp :D :beer: |
Paske koristi Flashget to je najbolji download manager koji nije razvikan ali ako pogledas ocjene u casopisima i na webu i probas ga svidjet ce ti se. moj savjet www.download.com
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:16. |