|
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Nakon sto sam jubilarni dvjestopedesettisuciti puta odslusao kako vise necu morati nervozno gledati na sat i da nema preteskih stranica za moj superbrzimaksejdiesel te isto toliko puta intro theme od jebenog Baltazara, predpostavljam da gnjevna radaj okretje majku, ipak neduznim, operaterima non-stop. Hmpf... Eh, da, izgleda da od problema samo pati HTTP. NNTP, recimo, radi just fine...
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 03.04.2006. u 22:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Nisam nista skidal 4-5 dana .. al sam primjetio da mi je ping u UT-u 400ms, tolko nije bilo ni sa modemom. Onda sam malo propingao neke www (npr www.hr i www.tel.hr i ping blizu 400. To bas nesto i nije OK.
__________________ |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Ma čemu uzbuna...vi downloadate...meni veza pukne pa ajmo podtjerivat, oko 5 puta u 10-ak min...onda pola sata mir...pa opet party ispočetka...pa nazovem T-Scum...on mi priča šta da radim, ja samo "da" i "aha" a u biti ništa ne radim, i onda me nekim čudom ne izbacuje do sutra...sutra ide sve ispočetka i tako zadnjih 3 tjedna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Ovo me podsjeca na moje probleme pocetkom 1. mjeseca....
![]() |
![]() |
#10 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Bio je problem kod njih, testirali su navodno nove 8mbitne veze koje su povukle pun qrac bandwitha i zato je svima palo na 10kbs... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() zar su centrale u takvoj banani ![]()
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
lolcina centrale bi trebale podrzavati oko sto korisnika sa 24mbit/s vezama
![]() |
#13 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Centrale su u qrcu, to je poznata cinjenica, ali se testira da se prosiri bandwith i onda kada svi budu vukli nesto s takvim brzinama, da se ne zagusi, sto je sasvim logicno, a sto znaci da se i t-scum priprema na xDSL ili jos brze veze... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Meni sve ok radi,možda malo sporije otvara stranice
![]() |
#16 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
rjeshenje swih problema ,ljudi mi pomogli 25 puta...ljubazni i struchni (vechina) 08009000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
žena nema pojma o čemu priča, uz to je još i užasno zbunjena. -->
Citiraj:
"A što to točno znači?" (adsl, jel...) "To znači da imate...err...err...upload i download u isto vrijeme" "Mhm" "Znači da nije kad radite download da vam se zaustavi pa vam ide upload nego to sinkronizirano znači asimetrično ide" : lol2 : : lol2 : : hitthewa : hitthewa Inače, to 'asymmetric' ti znači da upload nije jednak downloadu. Sve u svemu ---> žena nema pojma o čemu priča, uz to je još i užasno zbunjena. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|