![]() |
problem s ADSL-om
nakon friške instalacije windowsa brzina skidanja s ADSL-om mi je u prosjeku 8-10 KB/s a imam 512paket, koj vrag???: hitthewa
|
Citiraj:
Nakon sto sam jubilarni dvjestopedesettisuciti puta odslusao kako vise necu morati nervozno gledati na sat i da nema preteskih stranica za moj superbrzimaksejdiesel te isto toliko puta intro theme od jebenog Baltazara, predpostavljam da gnjevna radaj okretje majku, ipak neduznim, operaterima non-stop. Hmpf... Eh, da, izgleda da od problema samo pati HTTP. NNTP, recimo, radi just fine... |
Nisam nista skidal 4-5 dana .. al sam primjetio da mi je ping u UT-u 400ms, tolko nije bilo ni sa modemom.
Onda sam malo propingao neke www (npr www.hr i www.tel.hr i ping blizu 400. To bas nesto i nije OK. |
jebem ti, sad sam tek primjetio, i meni je oko 11kbs download, koji qrac?
|
Ma čemu uzbuna...vi downloadate...meni veza pukne pa ajmo podtjerivat, oko 5 puta u 10-ak min...onda pola sata mir...pa opet party ispočetka...pa nazovem T-Scum...on mi priča šta da radim, ja samo "da" i "aha" a u biti ništa ne radim, i onda me nekim čudom ne izbacuje do sutra...sutra ide sve ispočetka i tako zadnjih 3 tjedna...
|
Citiraj:
Ovo me podsjeca na moje probleme pocetkom 1. mjeseca.... |
Eh, ocito su smanjili brzine :D
Barem manje prometa trosim... A fala bogu, moji problemi sa routerom su proslost... |
Evo ga vratio se u normalu 50KB/s, neznam zašto ti izbacuje i slično. jer meni u ova 3 mjeseca još nijedanput nije pukla veza:)
|
kada instalirate maxadsl stavite ga da se povezuje preko lana a ne modema jer preko modema pucaju veze
|
Bio je problem kod njih, testirali su navodno nove 8mbitne veze koje su povukle pun qrac bandwitha i zato je svima palo na 10kbs...
|
Citiraj:
zar su centrale u takvoj banani :D |
lolcina centrale bi trebale podrzavati oko sto korisnika sa 24mbit/s vezama
|
Centrale su u qrcu, to je poznata cinjenica, ali se testira da se prosiri bandwith i onda kada svi budu vukli nesto s takvim brzinama, da se ne zagusi, sto je sasvim logicno, a sto znaci da se i t-scum priprema na xDSL ili jos brze veze...
|
Meni sve ok radi,možda malo sporije otvara stranice
|
meni laga u igrama i ping je ogroman.
pasmater |
rjeshenje swih problema ,ljudi mi pomogli 25 puta...ljubazni i struchni (vechina)
08009000 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
"A što to točno znači?" (adsl, jel...) "To znači da imate...err...err...upload i download u isto vrijeme" "Mhm" "Znači da nije kad radite download da vam se zaustavi pa vam ide upload nego to sinkronizirano znači asimetrično ide" : lol2 : : lol2 : : hitthewa : hitthewa Inače, to 'asymmetric' ti znači da upload nije jednak downloadu. Sve u svemu ---> žena nema pojma o čemu priča, uz to je još i užasno zbunjena. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:46. |