|
![]() |
#31 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Ne ja jos uvijek nemogu vjerovat... ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
@EDDIE - Daj smanji SIG pobogu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Najbolje da grafa radi na defaultu, s stock coolerom i nemaš beda. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Stock mi je preglasan, imam flat pa skidam noću. Sutra nosim karticu do Domya, ali sve je to manje više nepotrebno, hebiga nadam se. Želim ovo što prije zaboraviti, a vi ostali - šta god radili, provjerite 2X sve sitnice...ja sam prebacivao s low na high silencera, nisam ga čuo (bilo mi čudno), a teško bilo gurnut ruku... Idem spavati!
![]() |
#35 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo, Eddie, izgleda da sam ti oživio karticu. Doduše ne kao što je bila i prije... Još ću se malo igrat...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() ..evo,meni čudom josh nije krepala..: cheers2 ,2mj stara negdje..sve na default oduvijek..i stock hlađena..stavio omege najnovije i disableao overclock u atitoolzima..i to je to..: hello2 : ...sve pet,i Oblivion igram čisto ok sa large texturama..doduše moram malo korigirati distance spike i to.. ali prelazim ga laganini..to je najbitnije: flyingey ... ne znam šta da kažem ferrys..2 umrtvljene..peh.. ![]() ti si uzeo kad i ja zar ne..od deadeyea..moja radi..i sve je super...: CoolRamb |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Gore je stavljen BBA bios za samsung memoriju, na mojoj je hynix i editiran je na 594MHZ (plafon memorije je 600MHz). GPU budem probao kloknuti, ali biti će stalno na defaultu. Eto, i ovim putem - DOMY HVALA!
![]() |
#39 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
No problem, my friend. : hello2 :
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Eto majstor domy se opet iskazao,svaka čast
![]() |
|
|