|
|||||||||||
|
|
#87091 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni se sviđa Ivanov Lexus. Jedino mi boja apsolutno nikako ne odgovara. I iznutra i izvana. EDIT: ovo bi moglo biti zanimljivo. Lik ugrađuje B58 motor u i8. https://www.youtube.com/watch?v=byP0B6gXKUc
|
|
|
#87092 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Eto, sve što čovjeku treba, samo što nema u EU bikoz CO2 ![]() https://www.topspeed.com/most-dependable-car/ Godina tek počela, ali već se zna da je tek predstavljeni model najbolji sve do kraja godine ![]() I nešto za Visagea koji voli drvo unutra ![]() https://www.topspeed.com/old-luxury-...new-interiors/
|
|
|
#87094 | ||
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Opa Citiraj:
Citiraj:
Onda bi vjerojatno uletio u područje GS-a
''Of all the things I've lost I miss my mind the most'' Mark Twain Zadnje izmijenjeno od: Wolverine. 27.02.2026. u 16:53. |
||
|
|
|
|
|
#87096 |
|
Moderator
|
|
|
|
#87097 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Svatko po svome, ali ja da kupujem Passata bio bi 2.0 Turbo. Ili benzinac ili dizel (benzinac preferirano) ![]()
|
|
|
|
#87098 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Slažem se, promijenio sam 3 službena Passata (B8), dva 2.0TDI i jedan 1.5TSI. Benzinac mi se nikad nije svidio, djelovao mi je slabije u odnosi na dizela, premda su po snazi isti. Imao sam privatno Volvo S40 2.0 atmosferca sa jednakom snagom (150ks), čak je i on bio zabavniji za voziti od TSI Passata. |
|
|
|
|
|
#87099 |
|
Premium
|
GS je poslovna limuzina. IS je više za privatno vlasništvo, u klasi sa BMW 3 serijom.
|
|
|
#87101 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Meni je 3. generacija GS-a u svoje vrijeme bio lijepi auto: https://en.wikipedia.org/wiki/Lexus_GS_(S190)
|
|
|
#87102 |
|
The mighty pirate
|
I bogati plaču ![]() Epstein files i trošak popravka Bentleya https://www.facebook.com/share/p/18M...ibextid=wwXIfr
|
|
|
#87104 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Ne znam što te čudi, iz mog iskustva rada sa bogatim ljudima (rang imam privatni avion i slično ) isti su poprilično škrti, i detaljno analiziraju svaki izdani račun. Pokušaji smanjivanja računa i promjena cijena već dogovorenih satnica su pod normalno. |
|
|
|
|
|
|
#87105 |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
jedno ne tipično pitanje Po zvuku motora mogu raspoznat hibridne Porsche Cayenne i Panamere, jel oni to fejkaju zvuk il se motor fakat tak čuje? Jer svi zvuče isto. Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. 02.03.2026. u 14:43. |
|
|
|
|
|
#87107 |
|
Premium
Datum registracije: May 2018
|
|
|
|
|
|
|
#87108 | |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Sent from my SM-S931B using Tapatalk
|
|
|
|
#87109 |
|
49%winner
|
Krivo sam skuzio pitanje Izgleda da susjed nije koristio taj generator zvuka, na struju se vozio u tisini (valjda je imao ugasenu opciju). Na ICE-u bi probudio pola zgrade, pa smo mu se zahvaljivali kad bi u gluho doba dolazio/odlazio kuci - na struju.
|
|
|
|
#87110 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Sva vozila koja se mogu kretati iskljucivo na struju, MORAJU zakonski imati zvucnik i generirati definirani zvuk. OEMovi to onda koriste za "personaliziranje" zvucne kulise. Mnogi u meduvremenu imaju sound generator i kao "dopunu" zvuku motora... |
|
|
|
|
|
#87111 | |
|
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
) u Tayrončetu. Znam da će nekima zvučati kao preserans ali meni drvo u autu ful digne atmosferu, pogotovo osjećaj opuštenosti i smirenosti.Alternativa mi je bila aluminij (ili neka kopija dotičnog), što bi mi valjda bilo napeto prije 20-30 godina, sad ako imam alternativu kao drvo - yes please. Ta konkretna unutrašnjost u lexusu mi je mrvu pretjerana... ali kao što kolega reće - samo zbog volana, ostalo mi je pic mic. Ovaj novi XC90 mi ima jako lijepo to odrađeno, IMO taman po mjeri. ![]()
|
|
|
|
#87112 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Kad sjedam u auto, često mi se neda spajat mobitel kablom u USB za navigaciju, glazbu itd. Vidio sam negdje reklamu za USB dongle koji mijenja taj kabel i spaja mobitel automatski kad se upali auto preko bluetootha, ali ne mogu je više naći. Može link na neki kvalitetniji koji dobro radi? Znači za Google maps, Spotify i Youtube music sučelje na ekranu auta. |
|
|
|
|
|
#87113 | |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Po mojem iskustvu je malo lutrija dal radi ili ne (ja imam dva komada, jedan radi u volvu, a ne u mazdi, a drugi obratno). |
|
|
|
|
|
|
#87115 |
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
https://img.classistatic.de/api/v1/m...a?rule=mo-1600 i to govorim kao osoba koja nikako nije fan mercedesa
|
|
|
#87116 |
|
Moderator
|
Ima tko kakvih iskustava s MG ZS? Starci su se napalili na taj auto prvenstveno jer je old school 4 cilindra, bez turba i navodno, iako vidim oprečne informacije, nije direktaš dakle za njih savršen kao auto za do trgovine i nazad.
|
|
|
#87117 | |
|
Master Of Disaster
Datum registracije: Nov 2002
|
Citiraj:
elektromotor pri kretanju na semaforima je ideala samo sto je potrosnja na autocesti skakala gore zbog slabog benzinca.
|
|
|
|
#87118 |
|
Premium
|
1.5l motor sa 115KS teško da je turbak. Turbaci imaju 140+ KS. Malo je tlaka što manualac ima samo 5 brzina, ali za grad je ok. Doduše, sa 4,43m baš se ne može nazvati gradskim vozilom.
|
|
|
#87119 |
|
Moderator
|
Znam da nije turbak. Nego nisam ziher jel direktaš ili ne. Negdje piše da je GDI a negdje piše da ima ubrigavanje u usisnu granu. Za kratke relacije to je dosta veliak razlika.
|
![]() |
|
|