|
|||||||||||
|
|
#2311 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mailbox bi mu mogao raditi probleme s paketima iznad 30kg, i GLS i UPS su im ograniceni do 30kg za slanje u Hr https://www.mailboxde.com/croatia.html
|
|
|
|
#2313 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Čak sam gledao da negdje na paketomat ostave blizu granice s Austrijom pa se zaletiti tamo autom/vlakom/busom... Ali ni to ne rade, čim je baterija ne može u paketomat... Ne kužim da ne postoji nikakva opcija za transport baterija, ono kamionom za mjesec dana, direkt amazon.de -> HR. Jer ovim lihvarima našima mi se ne ostavlja lova... Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2314 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
UPS najnormalnije prevozi baterije, više puta su mi dovozili, jedan od paketa je bio skoro 200 kg, samo ne znam da li Amazon šalje UPS-om.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#2315 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Salju cesto UPS-om ako odaberes onu skuplju dostavu. Makar nisam nista tako veliko uzimao na taj nacin. Uzimao sam par mobova i neku elektroniku na taj nacin, sve je UPS donio. Samo jednom je bio HP i to me sokiralo, platio skuplji shipping, doslo puzevim korakom kao i s obicnom postom.
|
|
|
|
#2316 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Kada stavim neku njemačku adresu isto nemam za odabir dostave, samo kaže da će doći tad i tad i eventualno upute dodatne da napišem (kat, apartman...) Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2318 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Jebemti amazon i njihov automatic/subscription dispatch, kako li već to zovu. Imao sam dvije kutije mačje hrane na intervalu 2 mjeseca i frajeri bez ikakve najave pošalju to malo prije u dva paketa. Shipping 50€, hrana 70€. Kontaktiram CS, bot je bio beskoristan, zatražim nekog živućeg, javi se moj imenjak (koja je za to vjerojatnost?!) i kaže da kada dobijem paket da zatražim refund. I onda kaže lik da je bio na ljetovanju u mom mjestu pred dvije godine Pa koji jebeni AI može to platit?!
|
|
|
#2319 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2015
|
Yup, pretplate ne funkcioniraju za free shipping. Ja redovito uzimam pretplate zbog popusta, stavim ponovno slanje na 6 mjeseci i onda u nekom trenu kad roba stigne otkažem. I jovo nanovo. |
|
|
|
|
|
#2321 |
|
Premium
|
Ma uvijek imaš pravo na "raskid ugovora". Tražiš otkaz, ako su već poslali odbiješ paket i onda otkažeš. Sve ti vrate. |
|
|
|
|
|
#2323 |
|
Premium
|
Znajući kako funkcionira njihova podrška lakše i brže ti je odbiti pošiljku i naručiti drugu "ručno". |
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
|
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Budget gamer
Datum registracije: Nov 2017
|
|
|
|
|
|
|
#2326 |
|
Premium
|
Evo samo da javim, baterija uspješno stigla u HR, kurir: prijatelj koji je bio na poslovnom putu u DE. Naručio na njegov hotel, tamo dostavili, recepcija predala njemu i on dovezao u HR. Čitao sam sve i svašta zbog "specijalnog tereta" i načina transporta i jednostavno sam odustao od direkt dostave, a i čini mi se da bi bila "skuplja pita od tepsije" ![]() |
|
|
|
|
|
#2327 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Evo da prijavim vezano za moj slučaj sa amazon subscription: - dva itema su bila na subsciptionu (vrijednost ukupno preko 70€) - fakturirani su odvojeno i na oba je naplaćen shipping - poslani su i primljeni u jednom paketu - kontaktirao podršku, tražio refund (tek nakon što prođe expected delivery date) i odobrili mi. Očekujem da će i sjesti Ako je cilj subscriptiona da ti šalju bez da se ti moraš zajebavati s naručivanjem, sistem je žešći fail ![]()
|
|
|
#2328 | ||
|
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Oduševljen sam supportom. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Kupio nedavno rack za utege i stigao malo oštećen. Savijen lim koji sam odmah vratio u prvobitno stanje . Javio njima da ne tražim ništa ali da pripaze kod pakiranja jer kut nije dobro zaštićen . Poslali refund cijelog iznosa od 130 eura... Ja napišem da nema potreba za vraćanjem novaca jer mi se neda vraćati predmet zbog toga, napisali da ostavim predmet i dali puno refund. Svaka cast |
|
|
|
|
|
#2331 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Šta stvarno to traže nekad? Bome bi se namučio da ga unistim, osim sa fleksom🤣🤣 |
|
|
|
|
|
#2334 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Meni isto. Kad god je bilo kakvih problema, sve su riješavali bez filozofije za razliku od naših trgovaca. |
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A da ne spominjem da se nesto dogodilo sa dostavom, narucio sam u nedjelju popodne posiljku, evo je jutros dosla. Stvarno u pravilu ne rade probleme ni oko povrata ni nista. Sa firetabom sam se namucio jer oni kroz sustav mogu dati povrat samo sa mailboxa na mailbox za neke artikle tako da ono okej je, ja zaobilazim pravila sa mailboxom, ali sijecam se djeciji sterilizator, crka, ja njima snimio kako se ponaša, poslali su novi u roku pola sata. Došao je do kraja tjedna bez da sam iti vratio stari. Rekli su "to su dječiji artikli znamo kako je to bitno bla bla" Nekad nazivcira taj njihov flow koji moras proc, ali usluga nemjerljiva sa ikim nasim osim ovih par manjih (uzi, futura) |
|
|
|
|
|
#2336 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Jel se nešto promijenilo po pitanju isporuke artikala s baterijama? Jučer naručio na amazon DE, danas dispatched, 2 od 4 itema imaju Li baterije ![]() PIše da idu nekakvom AT poštom s povećim tracking brojem. |
|
|
|
|
|
#2337 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Moja iskustva s Amazonom su vrhunska. Prije neki dan vratio sam Dreame usisavač preko pošte jer DHL nije dostupan. Vratili su mi sav novac od poštarine i proizvoda. Daju mjesec dana za vraćanje proizvoda. Usisavač sam koristio oko tri tjedna i odlučio ga vratiti. Moja prva verzija Xiaomi robot usisavača je za ovaj pravi space shuttle. Odlučio sam zadržati Xiaomi dok ne rikne. Prije nego što su ponudili vratiti cijeli iznos, nudili su opcije da mi vrate određeni iznos, a da ipak zadržim usisavač. Jučer mi je stigla mašina za veslanje. Nakon slaganja sam skužio da ne radi mehanizam za mijenjanje težina. Prvo su mi ponudili da mi vrate 30% od cijene, zatim 50%, a na kraju smo se dogovorili da pošalju novu i preuzmu neispravnu istovremeno. Odmah reagiraju, praktični su, nemam ništa loše za reći. Usluga je sami vrh. |
|
|
|
|
|
#2339 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Vidjet ćemo kroz koji dan. Javim ovdje ![]()
|
|
|
|
#2340 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Definitivno su nešto jako promijenili. Upravo su mi poslali laptop, 26h od narudžbe do slanja nečega sa baterijom sa amazona mi se još nije desilo. Čak je i datum dostave ostao isti - 19.03.
|
![]() |
|
|