|
|||||||||||
|
|
#2311 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mailbox bi mu mogao raditi probleme s paketima iznad 30kg, i GLS i UPS su im ograniceni do 30kg za slanje u Hr https://www.mailboxde.com/croatia.html
|
|
|
|
#2313 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Čak sam gledao da negdje na paketomat ostave blizu granice s Austrijom pa se zaletiti tamo autom/vlakom/busom... Ali ni to ne rade, čim je baterija ne može u paketomat... Ne kužim da ne postoji nikakva opcija za transport baterija, ono kamionom za mjesec dana, direkt amazon.de -> HR. Jer ovim lihvarima našima mi se ne ostavlja lova... Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
#2314 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
UPS najnormalnije prevozi baterije, više puta su mi dovozili, jedan od paketa je bio skoro 200 kg, samo ne znam da li Amazon šalje UPS-om.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#2315 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Salju cesto UPS-om ako odaberes onu skuplju dostavu. Makar nisam nista tako veliko uzimao na taj nacin. Uzimao sam par mobova i neku elektroniku na taj nacin, sve je UPS donio. Samo jednom je bio HP i to me sokiralo, platio skuplji shipping, doslo puzevim korakom kao i s obicnom postom.
|
|
|
|
#2316 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Kada stavim neku njemačku adresu isto nemam za odabir dostave, samo kaže da će doći tad i tad i eventualno upute dodatne da napišem (kat, apartman...) Poslano sa mog SM-S928B koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
![]() |
|
|