|
|||||||||||
|
|
#2941 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Mene spasilo što nisam imao sifon. Znači podrum sam u staroj zgradi, negdje je nastalo začepljenje izvan zgrade, i meni se vraćalo nazad u wc. Kako nisam imao sifon, sve to što se vraćalo je završilo u kadi. Da sam imao sifon, imao bi show program. |
|
|
|
|
|
#2942 |
|
tiki
Datum registracije: Sep 2007
|
|
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Ako se sruši zgrada, sifon isto neće pomoći. Ako tvoje područje pogodi asteroid, sifon isto neće pomoći. Sifon se ne ugrađuje zbog situacija gdje ne može pomoći nego zbog situacija gdje može.
|
|
|
#2944 | |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Da je keramičar obavio posao kako treba ja ne bi morao mijenjati laminat u cijelom stanu :-) |
|
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
daj već kad ste u vodi - ste silikonirali štok od vrata od kupatila? majstor mi je štok stavio do pločica (viđam kod ljudi da ostave cca pola cm od poda u novijim stanovima). da to silikoniram? |
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Registered User
Datum registracije: Nov 2014
|
Obavezno! Pogotovu ako je ovaj "MDF" nove generacije. Kad vidi mokru krpu, nabubri... Cigani Sent from my SM-S921B using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
ma to je to da. izgleda lijepo ali mater prokletu šta je nježan. hvala na potvrdi. |
|
|
|
|
|
#2949 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Mi smo uvijek predlagali stranki silikoniranje, bez iznimki. Taj sugavi mdf hoce nabubriti na ruzan pogled. Imali smo gro reklamacija ekipe koja ima kade pored vrata i onda malo po malo prscu po vratima i ode sve u k. Znaci nikakve poplave, samo kapljice dodju do golih rubova lajsni/stoka. Ako su losi kantevi, hoce se i laminat dignuti kada recimo vjesas na vrata vlazne sugamane od mora itd.
|
|
![]() |
|
|