|
|||||||||||
|
|
#2911 | |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
#2912 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Thx.Moram sa susjedom pričati koliko su joj uzeli za njezinu sjenicu za jedan auto. Svakako dva reda ili kojih 2m moraju biti prozirna jer zbog higijene kuće/fasade i tu imam jedan prozor kroz kojeg želim svjetlost. |
|
|
|
|
|
|
#2913 |
|
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Otpale su mi 2 plocice u kupaoni, stara je kupaona u pitanju, jel moram kupovat vrecu 25kg ljepila ili postoji drugo sredstvo da zakeljim dvije nove plocice?
|
|
|
#2914 |
|
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
ja kad sam nedavno radio keramiku došo je susjed i zamolio baš za takvu situaciju ako nemaš nikog oko sebe da pozajmiš -> https://www.bauhaus.hr/ljepila-za-pl...-16/p/26921231
|
|
|
#2915 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
yebomaterprokletu, kako režete one ukrasne letvice od stiropora koje idu ispod plafona? stavio bi si to u kupatilom a ja sam trube za takve stvari, probao 1 kut napravit i odustao. ima neki proizvod / alat koji bi mi to olakšao? |
|
|
|
|
|
#2917 | |
|
tiki
|
Citiraj:
Zašto bi to itko stavljao u 2026. godini? |
|
|
|
|
|
|
#2918 | |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2919 | |
|
....
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
fala svima
|
|
|
|
#2920 |
|
tiki
|
|
|
|
|
|
|
#2921 |
|
Pod naletima kopita zla
|
|
|
|
|
|
|
#2922 |
|
Premium
Datum registracije: May 2014
|
|
|
|
|
|
|
#2923 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() Jel zna neko kako se ovo cudo cisti? Odvidao sam dojnji taj otvor, nemam ja tu pristup nicemu, pokusao sam sa tankom cetkom za cistit boce al to ne ide nista daleko unutra, na internetu nema apsolutno nikakve informacije ni videa niti icega.... Mislim da se radi o ovom modelu https://samcro.hr/katalog-proizvoda/...dvod-dn50-dn40 |
|
|
|
|
|
#2924 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Po ovome, odvidaš donji čep i izvučeš gumeni klin kojeg onda možeš očistiti. Odvidaj oba i probaj proći četkom iz jedne prema drugoj rupi. ![]()
|
|
|
#2925 | ||
|
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
Mislim da je Lean sa premazom/folijom bolja opcija. Budem ga promijenio za 10 godina i ok. Citiraj:
|
||
|
|
|
|
|
#2926 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nema gume u mene samo cep, inače iz crvenog dolazi od gornjeg otvora i onda ide u ovaj plavi, to je sve vrlo usko zapravo ni najtanja sajla bas ne ide lako tu. Zanimljivo kako cna youtubeu nema niti jednog videa ciscenja ![]() ![]() https://streamable.com/lt58qh |
|
|
|
|
|
|
#2927 |
|
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Kupi sajlu za čišćenje odvoda klima uređaja, te su dosta tanke i fleksibilne.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#2929 |
|
EMP moderator
|
To je to. Još gluplje je uopće staviti sifon u zid, crijevo je samo po sebi sifon.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
|
|
|
|
#2930 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
|
|
|
|
|
|
#2931 | |
|
tiki
|
Citiraj:
A što te muči s tim sifonom? Možda da ga probaš kemijski očistit? |
|
|
|
|
|
|
#2932 |
|
Premium
|
Pa bas ciscenje, cujem pumpu da se vrlo muci, i uspije ona protjerat vodu ali nakon 2 minute, dok ista mašina koja radi kako treba odradi posa u 10 sekundi. Spojio sam na odvod lijevak usuo viking kuglice i polio vrucom vodom, provrilo je dosta ali mislim da nije otislo tamo gdje je trebalo. Sad cu probati mr.musculo, i printam nastavak da mogu spojiti crijevo od vode i pustit vodu u full pritisku kroz sifon, ako ne uspijem, štemam ocito |
|
|
|
|
|
#2934 |
|
EMP moderator
|
Ne, na početku crijeva dole, a nekad i u samoj pumpi uvijek bude malo vode, dovoljno da spriječi mirise. Ne znam čemu pored toga još i sifon u zidu? Kotlić u zidu, sifon za mašinu u zidu, glavni sifon skriven pod pločice u podu ili ga uopće nema,... Pa onda se čudimo što keramičara i vodoinstalatera nikad nema, nema jer rješavaju ovakve pizdarije. I ako si nisi ostavio rezervni paket pločica, slikaj se. ![]()
|
|
|
|
|
|
#2935 |
|
Premium
|
Jebeš keramičare i projektante i vodoinstalatere... sve to neozbiljno danas i većina ne zna posao. Morao sam ekstra tražiti da u kupaonicu stave sifon u pod. I onda kad su ištemali morao naglasiti da ne želim to na sredini kupaonice nego da maknu negdje gdje se ne vidi i da slože pad do tamo. |
|
|
|
|
|
#2936 | ||
|
tiki
|
Većinom se to više ni ne stavlja... Citiraj:
Citiraj:
Nedavno sam se jebao s čišćenjem odvodne cijevi, prvo je išao flux iz pevexa koji je lužina da ubije masti, kosu i slične gadosti, a nakon toga solna kiselina, malo jača od 19%, i onda još čišćenje sa miniwashem. Tebi bi možda prošlo samo sa kemijom. |
||
|
|
|
|
|
#2937 | |
|
Premium
|
E ne stavlja se pa onda bude poplava, meni su to ok stavil ispod umivaonika, niti ne vidis u biti. Citiraj:
Sa lijevkom otječe ta voda ali ekstremno sporo, cca decilitar u minutu negdje. Što je taj flux? Ja mislio kupit MrMusculo to mi je pri ruci, a ubacio sam Viking kapsule al mislim da nisu uspjele doci do tocke gdje zapravo trebaju. |
|
|
|
|
|
|
#2938 |
|
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
Zakaj se ne bi sifon stavljao? Zato kaj je neki dizajner rekao da je to ružno ili? Mislim kaj ako pukne cijev ili recimo poplavi vešmašina? Kam bu ta voda otišla? A da na parket koji je u hodniku.. A i susjedu ispod isto.
|
|
|
#2939 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
Nama se poceo stopati kad je krenula korona i kad smo poceli mahnito prati ruke. A prije toga godinama nista. I jbga, onda je ostao ritual jednom-dvaput godisnje na koljena i prstima odstopavaj jer zbog ormarica nisam mogao izvaditi onaj lijevak iz sifona pa sam lomio ruku. Ah, kako mi ne fali taj stan :)
|
|
|
|
|
#2940 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Sifon je must have po meni osim ako nemaš malo kupatilo i walk in tuš pa možeš izvesti da ti kanalica služi za tu namjenu. Ja sam sebi u kupaonama stavio sifon ispod umivaonika i ima možda 15cm prostora iznad. Ne vidi se a funkcionira i može se pristupiti ako baš treba.
|
![]() |
|
|