|
|||||||||||
|
|
#86311 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
. To su UHP gume (Ultra High Performance) stoga ako ne voziš žešće, nema ih smisla kupovat. |
|
|
|
|
|
|
#86312 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Meni je tak ostao sklopljen i prošao sam kojih hm...500 metara tako. Dogodi se. Da netko ga je kvrcnuo pa je ostao tak. Nije da je falična elektronika ili nešto. Nije to francuz. ![]() Jako jako jako lijepo https://www.carspottingcroatia.com/a...a-quadrifoglio Zadnje izmijenjeno od: Hamm. Jučer u 10:44. |
|
|
|
|
|
|
#86313 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Iako, ovo je bio superb star par godina. Pa brate pritisni gumb za otvaranje retrovizora jos jednom, ako naravno nije elektronika ![]() |
|
|
|
|
|
|
#86314 | |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Razlike u cijenama su zanemarive. Gume koje si spomenuo uzreo sam ih u obzir baš radi boldanoga, jer nekak si mislim, gume namjenjene za malo žešću vožnju i držanje na mokorm idu ruku pod ruku, tj jedno uz drugo. Čak sam uzeo u obzir i Michelin Primacy 5, ljudi kažu da je ta guma više orijentirana za velike kilometraže i udobnost a potonje mi je isto bitno. |
|
|
|
|
|
|
#86315 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Diskutabilno. Uzmi u obzir i da UHP gume iako ne trebaju posebno zagrijavanje ipak svoj maksimum daju na određenoj radnoj temperaturi. A što se tiče udobnosti, ne proizvode se bez razloga iste dimenzije sa različitim indexom brzine. Čim promijeniš jedan parametar, mijenja se i neki drugi. Ne može guma koja ima index brzine do 270 km/h biti jednako udobna kao i ista takva sa indexom do 210. Zadnje izmijenjeno od: Juan. Jučer u 14:08. |
|
|
|
|
|
|
#86316 | |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Nisam vozio Conti SC7 ili Michelin PS4/, ali sam prošao stvarno dosta km na PC7 (BMW) i Primacy 4 (VW/Audi) i nikakvih zamjerki nemam na držanje ni po AC ni po gradu. Kvalitetne gume, i zadovoljan sam sa njima. Conti SC7 ili Michelin PS4 su vjerojatno još bolji, ali se i brže troše. Conti se u prosjeku troši dosta brže u odnosu na Michelin, pa uzmi i to u obzir. |
|
|
|
|
|
|
#86317 |
|
Premium
|
Još malo o novom sustavu naplate cestarine https://net.hr/danas/vijesti/imamo-d...5-9600040c8f8e
|
|
|
#86318 |
|
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
Nego, VAG grupacija, gdje oni imaju indikaciju za vozilo u mrtvom kutu; gdje i ostatak svijeta na retrovizoru ili? Jer ne znam da li sam vidio ikojeg Wagena i Škodilaka da pali indikaciju vozila u mrtvom kutu.
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
|
|
|
|
|
#86319 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Nisi ni mogao vidjeti. Na retrovizoru, ali sa unutrašnje strane retrovizora put vozača, pa se ne vidi kao na Mercedesu na staklu od retrovizora |
|
|
|
|
|
|
#86321 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#86323 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Imao sam prije PC6 (16") nisam primjetio da se nekaj značajno brže troši, mislim da je serija 5 imala s tim problema. |
|
|
|
|
|
|
#86324 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
Kak imam led traku kao ambijentalno osvjetljenje u vratima, onda mi to svijetli žuto/narančasto kad mi je auto u mrtvom kutu što mi je bolje jer mi svijetli cijela ta traka |
|
|
|
|
|
|
#86325 | |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
To je bila najbucnija guma koju sam ikada imao, strasno kako su bile glasne. Posebice nakon 2-3 godine kad su malo ostarile, na autocesti su brujale uzasno. Sto se tice drzanja stvarno nikakve zamjerke, nisam imao situaciju da je auto proklizao ili slicno, bilo suho ili kisa. Ali s druge strane bilo kakav feedback je bio nepostojeci, "tupe" gume samo tako. Kada je doslo vrijeme zamjene uzeo GoodYear Eagle F1 Asymetric 6 i guma je fantasticna. Drzanje fantasticno, puno bolji feedback, a guma je puuuno tisa od Michelinke. Sjecam se kada sam ih montirao i izasao od vulkanizera prvo sta sam primjetio je kako mi je auto neobicno tih, toliko da mi je bilo pomalo cudno ![]() Neudobnije su od Michelinki definitivno, ali su zato puno tise.
|
|
|
|
#86327 |
|
Premium
|
Nope. To je tipično naša izmišljotina. Jer mi hoćemo 'najbolje iz 2 svijeta'. Osim toga, netko je morao pobrati pinku na tih 80+ mil €. Da su prihvatili vinjete, pinka bi bila osjetno manja.
|
|
|
#86328 | ||
|
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Citiraj:
Neke članice su već ukinule vinjete za kamione, neke ukidaju, a neke će ukinuti. Naplaćuju im cestarinu prema pređenom kilometru, broju osovina, CO2 i još koješta. |
||
|
|
|
|
|
#86329 |
|
Premium
|
Za kamione to ima smisla. Najlogičnije bi bilo po broju osovina i masi, ali to zahtjeva malo više investiranja u sistem.
|
|
|
#86330 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#86331 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Koje to zemlje clanice ukidaju? Uostalom, kamionski promet je sasvim nesto drugo. |
|
|
|
|
|
|
#86332 | ||
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
aj ne budi len, išel sam guglati na 20 sekundi https://transport.ec.europa.eu/trans...ad-charging_en Citiraj:
https://upload.wikimedia.org/wikiped...rt_Network.png Naši autoputevi su dio tog TENTA EDIT: Draft ne uključuje osobna vozila pa morti to ipak vredi samo za heavy duty traffic: Citiraj:
|
|
|
|
#86335 |
|
Premium
|
Hahah, bice da jesam ![]() Nego, kad smo kod vinjeta, taman produzio prije par dana godisnju, 106 ojra ![]() Jedini zajeb, vrijedi nakon 18 dana, skroz zaboravio, s obzirom da sam ovaj vikend u rvatistanu, taman sam jedan dan kratak pa sam moro uzeti jos jednu dnevnu, pih :/ |
|
|
|
|
|
#86336 |
|
Premium
|
Koja će uopće biti efektivna razlika između korisnika ENC-a i koji će plaćati po putovanju tj. pri prolasku će im se očitavati tablice? Trenutno korisnici ENC-a imaju solidne popuste na cestarinu.
|
|
|
#86337 | |
|
Premium
|
Citiraj:
Vjerojatno će im ukinuti popuste, jer ENC je diskriminacija prema ostalim korisnicima koji ne koriste ENC ![]() |
|
|
|
|
|
|
#86339 | |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Samo sto je moja godisnja 40 chf i vrijedi 14 mjeseci i to odmah ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|