|
|||||||||||
|
|
#85831 | |
|
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() Ne moraš nikaj sam mijenjat sve je automatski. Probaj kad buš išao prema semaforu. Dok se kotrljaš kad bu mijenjao u nižu bu dao gasa malo. Off-road sam imao upaljen i diže okretaje visoko kao u performance modu, ne znam kaj se još mijenja. |
|
|
|
|
|
|
#85832 |
|
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
|
|
|
#85833 |
|
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Cisto informativno, moderni auti gotovo nikada ne signaliziraju aktivaciju "ESP-a" (program stabilnosti vozila). Lampicu (uglavnom) pali ASR - poklopis gas, pa ovaj krene blinkat Na samo nekim autima (ima li neki >2020 uopce?) ABS - poklopis kocnicu pa ovaj krene blinkat. Zanasanje vozila i ostali bakraci koje odraduje ESP, NE aktiviraju nikakvu signalizaciju. S modernim sistemima, ESP se jedva i cuje (na primijum vozilima uopce ne), tako da osim osjecaja za vozilo, kojeg >90% ljudi ionako nema, nitko i ne zna koliko siroti ESP vristi po ovakvim uvjetima ![]() |
|
|
|
|
|
#85834 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
To je istina. Bas sam malo pratio sto se dogadja i - ne vidim nista na tabli. S-cross nista ne pali, ali osjetim da sve radi. Kad mu ugasim ESP na tipku osjetim maaalo bolji odaziv i kontrolu (valjda je to prava rijec) na neutabanom snijegu ako ostrije skrecem ili radim osmice. Stara 308ica iz 2008. mi je znala blinkati kad poklopim gas i provrte kotaci
|
|
|
|
#85835 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2019
|
I moje staro švapsko govno sa zadnjim pogonom na cjelogodišnjim Continental Allseason contact koje su do sad odvrtile 40tkm danas ujutro bez problema došlo na posao ![]() Čak sam i u firmi pogurao 100-injak metara neočišćenog snijega (visina snijega do polovice branika). Jedino sam napravio grešku da sam prilikom parkiranja stao i htio opet krenuti pa se ukopao ali ništa što isključenje dsc-a ne može riješiti 😂 Poslano sa mog ELI-NX9 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#85841 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
|
|
|
|
#85842 |
|
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
|
|
|
|
|
|
#85844 |
|
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja sam na Seatu u 2 glatka poteza potrgo zaleđenu bravu/kvaku i sajlu el. podizača zadnji put kad sam imao tako krasnu ideju ![]()
|
|
|
#85845 | |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Nakon Macelja sam vozil oko 90-100, pretical 90% ZD, ŠI i DU regi Za kraj sam išel voziti se po cesti iza West Gate-a gde nije prešla ralica, užival sam šlajfati tam u grmlju... a ni auto nije bil loš. Vjerojatno bi zadnji pogon bil zabavniji ali sam i ovak bacal guzicu lagano i ceril se ![]() Danas ujutro sam išel do NZG-a, autoput lijepo očišćen, 130 bez jebemti. Trnsko je pak bilo veselo, ralica nije prešla tam kod Name ali niš strašno.
95% of the world is retarded, I'm glad I am the 10%. Zadnje izmijenjeno od: Mario92. 07.01.2026. u 18:08. |
|
|
|
|
|
|
#85846 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
|
|
|
#85847 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
ako bas moram oprat auto a znam da su minusi onda sve gume na vratima dobro obrisem suhom krpom, provezem se par km da se auto full ugrije i osusi koliko toliko brave i kvake. i onda kad dodem doma svejedno namazem sve gume s krpicom na koju sam malo stavio niveee i nikad problema. |
|
|
|
|
|
#85849 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Kume pripremi gurtnu, možda ih i otvoriš ali ih nećeš moći zatvoriti pa onda lijepo gurtnu oko kvake s vanjske strane, sjedneš u auto i gurtnu omotaš i zategneš oko naslona za glavu (da vtata budu pritvorena i onda se možeš voziti,... pa kad se auto ugrije buš mogao zatvoriti vrata),... ne pitaj me kako znam ![]() |
|
|
|
|
|
#85850 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#85852 |
|
Moderator
|
Moj je bio boje "trula višnja" ko VW "Duja". Zver od auta. Išao je 148 i kad sam vozio mogao sam dohvatit stvari na zadnjoj polici. ![]() Vidiš, vidiš. I Korejca sam imao. I pravog Japanca, Daihatsu Charade 1.0 TD, 3 cilindra. Danas je to IN.
|
|
|
#85853 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Očale si metni. Nije to oplo. Točno tak. Ajde ako si sve detaljno pobrisao i stavio glicerin..ajde...ali znam da nisi ![]() Nego za sve kaj njurgaju oko čišćenja cesata u Zagrebu... https://podravski.hr/prvo-svatko-mor...-se-prohodnim/ |
|
|
|
|
|
#85854 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
Kad Čeh usavrši Das Auto, to je to. Nema dalje. ![]() ![]()
|
|
|
|
#85855 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
ček malo, zašto ti je datum petak, 20.4 na ekranu?? neki fotošop a?
|
|
|
#85857 |
|
Moderator
|
|
|
|
#85859 |
|
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Jos malo cemo doci do toga da ce na malom servisu samo baciti oko na auto i reci "gospon sve je u redu, dolit cemo vam malo tekucine za stakla, mozete ici. To vam je 298 eura". Jer moraju i oni jesti, bez obzira sto nista ne mijenjaju. A onda te sastavi herc na drugom terminu, jel.
|
|
![]() |
|
|