|
|||||||||||
|
|
#84931 |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Hebote... P.S.- nebi me cudilo da je isto u vecini takvih tvornica. |
|
|
|
|
|
#84932 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Btj, uzas zivi. I djeca od 12 godina.....samo ih treba po djepu opaliti i raditi im inspekcije svaki dan. Ali jebiga normalno je to za banana drzave gdje nema sindikata i gdje radnici nemaju nikakva prava. @Ivan Sto su original senzori tako skupi? |
|
|
|
|
|
#84933 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ništa me ovo gore ne čudi, brojka na papiru, dobro da nemaju barkodove istetovirane na vratu, radi se o meglanomanskoj firmi s stotinama tisuća za poselnih, mi smo samo pilići u jatu, doslovno za klanje. Jedan ode, 3 nova dođu i slično. I vjerujem da je tako u svim većim tvornicama. |
|
|
|
|
|
#84934 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Nisu, oko 80€ je komad, rekao bih da je standardna cijena za većinu auta. Sad je stvar principa. Ne dam ovlaštenom 300€ za novi i “kalibraciju” koja uključuje spajanje na dijagnostiku, par klikova i gotovo. Sad sam već potrošio više od toga na alate i softver, ali sam naučio u procesu dovoljno o tome da mogu riješiti TPMS probleme na gotovo svakom autu, klonirati i programirati senzore, mijenjati baterije… Sad ću u fušu biti Robih Hood TPMS-a i izbiti promet servisima i vulkanizerima koji deru na ovako relativno banalnim stvarima ![]()
|
|
|
#84935 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Sto nismo bili pricali kako su toyote i lexusi super prema vag-u, i da su dijelovi jeftini i ima ih na bacanje? |
|
|
|
|
|
#84936 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
A da skočiš do nekog lokalnog Toyota servisa? Sigurno na otpadu imaju nekoliko primjeraka s kojih bi mogao skinuti senzore. Daš nekom mehi iz servisa 50 GBP da ti ih skine i proda.
|
|
|
#84937 | |
|
Premium
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#84938 | |||
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
S treće strane, našao sam na eBayu litvanca koji prodaje pakete od 4 nova komada za 15 GBP, a na slikama odgovara originalu i veli da stvarno jesu. Naručit ću ih vjerojatno iz znatiželje pa ako su fejk, raskopati kompletno svoj originalni potrgani i jedan od fejkova da vidim razlike. Cijeli cirkus je u tome što jedan ECU vidi senzore i sve podatke iz njih, ali drugi ne pušta podatke iz njih na dash. Probao sam ispuštati gume i čim u nekoj tlak padne ispod dopuštenog, dobijem žutu lampicu za tlak, ali mi ne da informaciju o kojoj se gumi radi.
|
|
|
|
#84939 |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
|
|
|
#84944 |
|
Premium
|
|
|
|
|
|
|
#84945 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Elroq bih čak rekao Za 25 000e s PDV-om i poticajima dobijes srednji paket opreme, srednju bateriju u autu dimenzijama izmedu karoqa i kodiaqa...
|
|
|
#84946 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ima smisla oba, ali sam nekak mislio da 80% ekipe cilja na nešto manje, gradsko, isplativo, još ako doma imaš solare, isplativost je neupitna. Ove velike vragove, nisam to očekivao, pogotovo privat da se kupuje. |
|
|
|
|
|
#84947 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
BYD DOLPHIN SURF: kompaktni električni automobil već od 19490*EUR | BYD https://share.google/7VdUQNhs7m0Y0ZNdX
|
|
|
|
#84949 | |
|
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]()
|
|
|
|
#84950 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Konačno jedna pametna od EU https://revijahak.hr/2025/11/11/vazn...raznja-svjetl/
|
|
|
#84951 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
I mercedes ecitan je bio dobra prilika, u naravi je to kangoo e tech 44kwh s drugom maskom ali je cijena odlicna - 13 000e + pdv za gradski dostavnjak
|
|
|
#84953 |
|
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Vjerojatno su ljudi odabrali BYD jer je vecinom bio odmah dostupan, nesto je i Tesli bilo odmah dostupno, a njemce se ceka ko da se Porsche narucuje.
|
![]() |
|
|