|
|||||||||||
|
|
#871 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Kod mene 5 pawnanja, so far so good... |
|
|
|
|
|
#872 | |||||
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Ne razumijem. Ili si sudjelovao, ili nisi sudjelovao. Ne razumijem sto znaci da si "pokusao sudjelovati". Ili mislis da se sudjelovanjem samo broji ako je tvoja ideja docekana s velikim ovacijama i konfetama? Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Stranice EK su prepune takvih publikacija, slobodno se posluzi, nije potrebna ni registracija.
|
|
|
|
|
#873 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Još malo distopijskih vijesti, ne preporučam čitanje istih, preporučam aktivno sudjelovanje u radu civilnog društva. https://www.bug.hr/biznis/meta-svjes...-interni-55047 https://www.bug.hr/umjetna-inteligen...-vremenu-55034 |
|
|
|
|
|
#874 | |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
Ovo za Metu je odavno očito, što god da im prijaviš na Facebooku, a očigledna je prijevara (ili pronjava) dobiješ za par tjedana odgovor da je sve u skladu sa njihovim pravilima i da ih trebaš bolje pročitati. |
|
|
|
|
|
|
#875 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
Bubi ja volim stručnjacima prepustiti da ocjenjuju u skladu sa svojom stručnosti i prema vlastitom iskustvu. Ako ti kažeš da je nešto infantilno, the dude abides. Doduše, inače stručnjake valja platiti, a ti svoje bisere prolijevaš džabe.
|
|
|
#876 |
|
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Hvala ti sto brine, ali bas zato sto sam placen, rado cu, bas kako si rekao, baciti biserje pred svinje. Volim vjerovati, barem karmicki, da ponekad i upali, iako je praksa pokazala redovno suportno. Nego, hocemo li ipak dobiti odgovore na tvoj navodni angazman koji je zavijen velom tajne i tradicionalnim “jedan covjek i jedna zena” trbunjanjima?
|
|
|
|
#877 |
|
#erase startup-config
Datum registracije: Nov 2001
|
Privatnost i sigurnost podataka i korisnika
Kaže meni upravo moj novi LG OLED da se neće povezati na moj iPhone putem AirPlaya ako mu ne dam na Internet. Mislio sam da za AirPlay ne treba Internet i da to sve ide lokalno ali očito sam se prevario ![]() “Ajmo vidit…” Otvorim fajrvol. TV se pokušava spojiti na neki Microsoft Azure server a zatim na 34.117.13.189 (189.13.117.34.bc.googleusercontent.com), sve naravno preko HTTPSa da se ne vidi njegov upit. Pretpostavljam da je to DNS-over-HTTPS iliti DoH budući da nije pokušao niti jedan upit na moj lokalni DNS niti bilo koji izvana. Inače lista onoga na što bi se on spajao pri uobičajenom korištenju je, onako, solidna… iako je od svih pristanaka dobio samo onaj opći za korištenje uređaja. |
|
|
|
|
|
#878 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Jel ima uopće još glupih televizora, dakle bez smart OS-a? Većina toga je ionak začas obsolete, a evo ne pada mi na pamet stari Panasonic 43" mijenjat makar više ništa originalnog nemogu koristiti (telka je stara 10 godina). Okačio Nokiu otraga i mir. TV sam po sebi ima solidnu sliku, zvuk je ok i nakon 10 godina (van softwerske funkcionalnosti) radi ko nov. Sve ovo pametno sranje samo hoće prema van komunicirati, i kad treba i kad ne treba. |
|
|
|
|
|
|
#879 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
E pa stvari stoje ovako: kada VI hoćete komunicirati s kim hoćete onda to treba kontrolirati. Kada vaš frižider komunicira s nekim prema naredbi proizvođača, onda to treba biti tajno. Naravno, za Vašu sigurnost Ne daj bože da neki hakeri po putu vide podatke o vama koji se šalju nekamo.
|
|
|
#880 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Na koji način vršite internetske uplate? Do sada sam kombinirao Gpay (tekući račun) i karticu žiro računa, međutim PBZ mi je javio da su mi blokirali karticu jer je netko u Kanadi i još negdje pokušao upotrijebiti moju karticu tekućeg računa. E sad, što se tiče "sumnjivijih" stranica, mogu se sjetiti samo jedne, ali nisam siguran na koji način sam izvršio uplatu, ne vjerujem da sam im dao podatke svoje kartice tekućeg računa... Sad razmišljam da internet kupovinu obavljam putem Gpay-a i to koristeći Aircash. Gpay bi grebao sakriti stvarni broj kartice koliko znam? Možda bolje prijeći na Revolut? Poslano sa mog SM-A566B koristeći Tapatalk |
|
|
|
![]() |
|
|