|
|||||||||||
|
|
#32281 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2021
|
Ti svi tobože insajderski tekstovi novinarskih kuća mi djeluju ko prikriveni plaćeni oglas za takve filmove i teme, da se, opet, tobože daje vrijednost scenariju i zavrti priča. "saznali smo, došli smo do, neimenovani visoki dužnosnik nam je otkrio", moš si mislit, sve laži i muljaže |
|
|
|
|
|
#32282 |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
A House of Dynamite - imao sam predrsude kad sam vidio NF logo. Ali, eto, dobro je pogledati ovu temu i PCE preporuke. ![]() |
|
|
|
|
|
#32283 | |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Ja sam pomislio, jebate ovo je vjerojatno jedini NF film koji sam pogledao do kraja u ovom desetljeću. Vjerojatno je Kathryn u ugovoru inzistirala na "umjetničkoj slobodi". Anyway, evo još jedan dobar kad smo kod preporuka. |
|
|
|
|
|
|
#32284 |
|
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Filmčina sa Tim Roth -om ... The Legend of 1900 (1998) ![]()
/connect 185.107.96.125:28990 server rcon: oldschool COD2 PCekspert ekipa https://discord.com/invite/zZ4PeqVpBv |
|
|
|
|
|
#32288 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Dokumentarac The Perfect Neighbor - dobar. Klasičan prikaz jednog "mirnog" Američkog gradića. ![]() Kaže moja žena, vidi ove crnce, ko cigani. ![]() |
|
|
|
|
|
#32289 |
|
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
|
|
|
#32290 |
|
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Pogledao The Roses https://www.imdb.com/title/tt31973693 a prije toga se podsjetio originala s Michael Douglasom https://www.imdb.com/title/tt0098621 Očekivao sam da će remake biti bezveze, ali Olivia Colman ga spašava. Za razliku od originala, ovaj ima puno više humora i likova koji su tu samo da popune kadar. Cucumberbatch klasično iritantan. Samberg je trebao u penziju nakon Brooklyn 9-9, a inače urnebesni Jamie Demetriou sad ima američki naglasak i podjednako je iritantan. Vrijedi pogledati zbog Olivie Colman
|
|
|
#32291 |
|
¯\_(ツ)_/¯
Datum registracije: Sep 2016
|
The Long Walk (2025) - meni je bio dobar film, zanimljiv i brutalan. Dangerous Animals - isto ok film ko voli ovakav đir. Bring her back - dobar, kratko i jasno. |
|
|
|
|
|
#32292 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Dinamitna kuća spoiler
|
|
|
|
|
|
#32293 |
|
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Pa taj "tko je lansirao i zašto" game theory je po meni jako dobro razrađen od strane onog mladića koji glumi zamjenika glavonje iz NSA. Nema tu razuma i logike više (odnosno ima manje nego za vrijeme hladnog rata), to je poanta, kao što je onaj marinac zadužen za čuvanje nuklearnih šifri rekao precedniku: "Its insanity, Sir". |
|
|
|
|
|
#32294 |
|
The Zappa
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
|
|
|
|
#32295 |
|
¯\_(ツ)_/¯
|
The Girl with All the Gifts - e, ne znam kako mi je ovo promaklo s obzirom da volim postapokaliptične a boga mi i "zombi" filmove... Nekakav mix između last of us, i am legend i 28 dana kasnije i dobro to sve skupa funkcionira. Zanimljiv je film i preporuke ljubiteljima žanra. |
|
|
|
|
|
#32296 |
|
Premium
Datum registracije: Sep 2018
|
To je bio jedan poprilično banana film. Sjetio sam ga se u par navrata ali nisam znao kako se zove. A nisam se htio niti sjetiti ![]() EDIT: BTW ne kažem da je loš, nego je donekle uznemirujuć.
Zadnje izmijenjeno od: mkey. 29.10.2025. u 20:20. |
|
|
|
|
|
#32298 |
|
Premium
|
5.5 + Kate dođe barem 6.5. Ako ne i sedam. https://www.imdb.com/title/tt0365929/
|
|
|
#32299 |
|
Premium
|
The Long Walk (2025) - nije najgore nešto što sam gledao, kraj malo razočaravajuć, ali ajde, gledljivo. I ne mogu smisliti Hamilla... A house of Dynamite - meni jako dobar. Zaslužuje puno više od 6.5. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 03.11.2025. u 08:55. |
|
|
|
|
|
#32300 | |
|
matori
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
Poanta je da glupljeg filma davno nisan gleda. Ono sve glavešine negdi nezaštićene, privatno zauzete i nedostupne. Cili svit čuje i zna kad ja prdnen, a oni nemaju pojma ko je lansira. Zemljo profundajse! |
|
|
|
|
|
|
#32302 |
|
Registered User
Datum registracije: Jun 2024
|
Mislim da film nije daleko od istine. Poenta je bila taj neki papirnati tenk. Kada zaista zagusti, sigurnosni sistem se raspada. Eto samo nedavno dva incidenta. Nikada nisu dobili odgovor sa balonom koji se pojavio "iz vedra neba". Cijela drzava bila na stand by: what is going on. Nikada nisu dobili za odgovor za dronove na istocnoj obali a mi imamo vizij da nam citaju mislim. Ali je problem kako je film sve to prikazao.
|
|
|
#32303 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
"Men will watch anything if there's a boob in it." - Elaine Benes. Stoga sam i ja pogledao Eden (2024) sa Sydney Sweeney i Anom de Armas. Čak nije ni loš film. |
|
|
|
|
|
#32305 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
One Battle After Another Nekako se ne mogu totalno odlučiti... za početak gluma 10/10. Ova starija garda DiCaprio, Del Toro, Penn vrhunski, naročito Sean Penn. Ostatak glumačke postave također dobro odrađeno. Sama radnja filma solidna, ništa specijalno, ali dobra. Komičnih dijelova taman po mom ukusu, ful spontano i jako dobro odrađeno. Nema pretjerivanja, nema onih glupih doskočica u akcijskim scenama, a opet dovoljno da se nasmiješ tu i tamo. S druge strane točno se vidi da se cilja na oskara jer su se zadovoljili svi uvjeti modernog hollywooda u vidu ovih woke sranja. Apsolutno svi negativci bijeli muškarci, ono, oni zamjenice, super cool crnačka kultura koju ugnjetavaju zli bijelci. Nije da se pretjeruje sa time, ali je ubačeno da se zadovolji kvota i jasno je prisutno. Generalno dobar film koji bi bio i jako dobar da nema tih sranja. Nevezano dalje za sami film, kako stvarno ne pratim baš te hollywoodske blockbustere u nazad xy godina... Postoji li neki moderan hollywoodski film gdje se crnci ponašaju normalno, pričaju artikulirano, gdje se ne forsira ta gangsta, hip hop kultura gdje su svi bahati i nisu u stanju izgovoriti suvislu rečenicu? Naročito crnkinje. Mislim da mi nema ništa odbojnije od tih uloga arogantnih mačo crnkinja pa da su i najzgodnije na svijetu. Da se orjentira prema Hollywoodu, čovjek bi rekao da u Americi više ne postoje normalni crnci. |
|
|
|
|
|
#32306 |
|
Premium
|
Pogledaj poneki interview Thomas Sowella čisto da se malo izravnaš. Možda bi Sinners zadovoljio tvoj upit? Tamo su crnci, s obzirom na karakter filma odnosno vremenski period, prikazani na relativno razuman način.
|
|
|
#32307 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Sinoć pogledao novi Predator: Badlands. Nisam očekivao ništa posebno, dapače... No moram priznati film je sasvim solidan, drugačiji a opet neloš. Bonus je što nema woke shita. 7/10 |
|
|
|
|
|
#32309 |
|
Premium
|
Frankenstein - preduga, dosadnjikava drametina. Dobra ali teška za gledat i ostat fokusiran 2.5h. Prestao sam tražiti logiku u jednom trenutku. Gluma dobra, Gillermo je dosta uzeo od Death Strandinga. Sve u svemu dobro, ne bi gledao ponovo. |
|
|
|
|
|
#32310 | |
|
¯\_(ツ)_/¯
|
Citiraj:
Heh, i ja ga sinoć pogledao i da nisi napisao da traje 2 i pol sata nikad ne bih skužio... Meni je bio odličan. |
|
|
|
|
![]() |
|
|