|
![]() |
#84151 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Ja sam se neki dan okrenuo za Santa Fe novim, nisam bio siguran što gledam do kada nisam došao bliže i pročitao... Jedini Opeli za kojima se bilo vrijedno krenuti su se davno prestali raditi. Calibra Turbo, Ascona 400, GT, Kadett Superboss, eventualno Astra OPC. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84152 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
"Who is your daddy and what does he do?" Zadnje izmijenjeno od: Ivo_Strojnica. Jučer u 13:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84153 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Lexus mislim da je NX ili tak nekaj. To su oni kaj su mi lijepi i doimaju se kak spada. Ove potrljarije tipa sportaš, kokoškaiji, tupson i to...meh. Nego nisu li te kineske baterije napravljene da se ne mogu zapaliti? Blade ako se ne varam ![]() https://www.instagram.com/reel/DPyLg...RwNHUyNWE3MDdo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84154 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Zaboravio sam Mantu.
![]() |
![]() |
#84155 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Citiraj:
![]() Ima jos slika gdje ne kuzis sto je autor htio reci ![]() Bas tako da, iako se ovi hvale sa dobrim dometom, a auto je 2,4 tone. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84158 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Ziher ima i JNA istetovirano na podlaktici ![]() EDIT: Mislim, znam da se sve proizvodi u Kini, al se nekak nadam da je barem kontrola kvalitete za dijelove poznatijih brendova ipak na nivou i da paze kaj se izbacuje van. A možda sam i u krivu Zadnje izmijenjeno od: zgmmax. Jučer u 14:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84159 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Opel Omega nije bila neki lijep auto, ali Lotus Omega je bila nešto posebno. Calibra je bila k dok u nju nisu stavili pristojan motor od 204 KS.
![]() |
#84161 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
https://bringatrailer.com/listing/1992-opel-omega-2/ To ovo? Nadam se da nije ovo, jer ovaj auto izgleda ko kad se zagorci odluče igrati tuninga na golf dvici ili renault twingu. ![]() Hamm, ti si zagorac, jel tako? Jel ti lip ovaj auto sa linka? To će nam sve reći ![]()
![]() |
#84163 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84164 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Opel GT, Monza, Commodore... ![]() Opel je imao lijepih auta u periodu '60-'80. https://www.pistonheads.com/news/ph-...for-sale/46558 Ova Omega mi je...meh. Kasniji model mi puno bolje izgleda. Nova Astra mi odlično izgleda (pogotovo u crnoj i crvenoj boji), i taj dizajn su sad nakačili na sve modele, a jedino na Astri funkcionira.
![]() |
#84165 |
Moderator
|
Ha gle. Kvalitetna kineska roba. Stražnji selen blokovi. Jedan ima malo lufta, ali mjenjamo oba. Rasšarafit, isprešat, uprešat i vozi dalje. Da se razumijemo, ima i jeftinije. S druge strane kad dođe vrijeme zamjene amortizera neću uzet za 20 eura nego bar 50. Zamjena 4 amortizera s poslom 300 eura. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#84166 |
Flajing super šiiiip
Datum registracije: Aug 2006
|
https://www.index.hr/auto/clanak/tra...lovnica_auto_d Strašno ![]() Bitno da se dobilo 4.5km dometa zbog drugačijih kvaka i da izgleda kul...
![]() |
#84167 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Vidio sam kod Majde isto nekog kineza sparkanog tak sa kvakama. Ocito je to trend, a ljudi ne razmisljaju kaj kupuju. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84168 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nekidan su gradom prošla jedno 20-tak Mustanga, uglavnom novijih modela iz zadnjih generacija. Bilo je svega, od običnih verzija do GT500, Shelby,.. i jedna Eleanor. Doduše, 'krive' boje, plave, ali svejedno je dobro izgledala. Najjadniji je bio model u army green mat boji sa kvazi vojnim insignijama US Army-ja. Zločin je unakaziti takav auto tom bojom i oznakama. I onda se sjetim onog isprdka koji se zove eMustang i koji od 'pravog' Mustanga ne zaslužuje ni M u svom imenu.
![]() |
#84169 | |
Premium
|
Citiraj:
Glavno da nije Tesla ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84170 |
prof.dr. gospodar svemira
Datum registracije: Nov 2003
|
![]() |
#84171 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#84172 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
https://www.wired.com/story/new-rule...han-it-sounds/ Ovo ce vjerojatno jos ubrzati proces. A nadam se da ce i US i EU pratiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84175 | |
Moderator
|
Citiraj:
Astra K, 2017, 1.6cdti, karavan, 100k do 150k km, u Inovation opremi. Prvi lak. Znači matrix svjetla, grijana sjedala, volan, prednja šajba, android auto, tempomat, ...Znači bolja oprema, bolji motor, veči auto. Cijena im je 9 do 9500 eura. Naravno nije ista klasa auta. Ali ne bih dao te novce za rabljeni 1.0 turbak. Za novi pod garancijom da, ali sa 100k km ne.
![]() |
![]() |
#84176 |
laser
Datum registracije: Oct 2009
|
Pitas na forumu di su opel i skoda svetinje, ne znam kakav odgovor ocekivat osim ovoga koji usporeduje razlicite klase automobila, motore, skoro duplo km i za prakticki istu opremu kaze da je bolja oprema. Najbolje usporedit sa daciom jogger, manje kosta a ima vise sjedala? ![]() Realno prva si ili druga najniza cijena za taj auto na njuskalu, ako ne ide spustis za 500 i cekas dalje, pa za 2 tjedna opet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84177 |
Premium
|
Meni se nova Astra ispocetka jako dopala ali kad sam sjeo unutra sam se iskreno razocarao - sve puno jeftine glossy plastike i opcenito tvrde plastike i ostalih jeftinijih materijala u konbinaciji sa totalnim nedostatkom smisla za ikakav dizajn interijera, sve samo nakeljeno gdje ima mjesta. S obzirom na Stelantis motore ne vidim vise smisla u kupnji Opela kao "njemackog proizvoda". Astra K sa slabijom opremom je bila plasticnjak iznutra ali sve je bilo nekak "normalizirano"...neznam kak bi to objasnil. Nije bilo ovih glossy i digitaliziranih sranja, bio je jednostavan auto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84179 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#84180 | ||
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Citiraj:
Plastika je tvrda kao u kadetu iz 85-te. Na vratima arm-rest ubija od tvrdoce Central konzola nema prakticki nikakav arm-rest, nego se ruka opet nalegne na neki od fensi ostrih rubova, super kad moras odvaliti 2000km u 5 dana. "infotainment" i glavni ekran su slagala valjda djeca u vrticu Nema kukica za objesiti odjecu na rukohvatima iznad vrata Benzinac mlinac za kavu, ah boze moj. AGR vozacki sic se stvarno moze namjestiti na sve nacine, ali daleki pad kvalitete u odnosu na stari AGR. Eh sad, automatik salta OK, ali creep mode kad se pusta kocnica je preagresivan za moj gust, ali ajde, to je valjda stvar navike. Would skip this one ^^ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|