|
![]() |
#84121 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A 150k već. Vozimo se, kupio ga s 70k prije 3 godine točno, jučer bilo 3 godine. 2 sam trebao jer su stvarno bili gotovi, 2 su bila onako, ni v rit ni mimo, pa sam sve riješio odmah. A cca 450EUR komad, neki Bistein, nemam tu račun, u autu je. Da, blizu si, malo manje, ali okvirno tu negdje. Audi je jeftiniji. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84122 |
Premium
Datum registracije: May 2018
|
Ovlašteni bi ti uzeo oko 520 eur za komad Ovako te ispalo 450 eur. A preko Daparta idu po 320-380 eur komad, ovisno da li su za naprijed ili nazad. Dalo se tu uštediti još 400injak eur samo na materijalu. DCC ovjes za razna vozila je skup, skup ili slične cijene kao da se radi o dobrim zamjenskim amortizerima za zračni ovjes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84123 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84124 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Nema nas puno koji se "hvalimo" izmjenom amortizera, ljudi to najcesce rade na 200+ tisuca km, ako i tada (vulgaris amortizeri, ne DCC). Neka, sad si barem na miru! :)
![]() |
![]() |
#84127 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
U startu znaš kada uzimaš adaptivni ako nekaj ode u krasni biti će skupo, a bude otišlo prije ili kasnije. ![]() ![]() Ostavili mazgu u habulinu oni sredili sve sa lakirerom 560 eura je koštala plastika i lakiranje stražnjih desnih vrata. Razlike u boji NEMA. Čak je i žena koja vidi 150 nijanse svake boje zadovoljna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84128 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() A pogledaj cijenu za vulgaris amortizere za Oplo. Svaka čast afaptivnom, ali brate, nije toliko bolji. ![]() ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 13.10.2025. u 17:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84129 |
bu
Datum registracije: Jan 2017
|
![]() |
#84132 |
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
našao sam garanciju od akumulatora, zamijenjen je za novi u intercarsu.. malo me čudi što više nemaju maloprodaju, tražili su me ime servisa gdje je ugrađen.. ovih dana ću uzeti model ybx3100 jer je nešto niži po visini od trenutnog i lakše ga se zamijeni.. tražim sad zamajac i novi set kvačila za pojačanje.. trenutno kvačilo od fiksnog je spaljeno dobrano, ne mogu korpu poslati kod Malinića na pojačavanje.. morat ću nazad na plivajuči i pojačano kvačilo.. taman drži nekih 50k km.. ima li ko saznanja da li moram uvest auto u srbiju, imam privremeni boravak preko svoje firme.. mogu li nastaviti voziti na hrvatskim tablicama dokad hoću, ili ima neki rok za uvoz auta? svakako ću stati na granici idući put pitat milicajce i špeditere tamo lokalni meho za alfe čeka gtb2260vk ili gtb2060vklr, ili slično pa ću staviti jači turbo.. mislio sam jedno vrijeme da smanjim Nm ali ko ga jebe, yolo kad bude alfa na 3xxhp/5xxNm, tu stajem.. na satu stoji 336k km, od toga mojih cca 130k km Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 13.10.2025. u 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84134 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
![]() |
#84136 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84137 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84138 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
iskreno, to je i razlog zašto sam Kiu Sportage uzea. Primjetno je drukčija, iskače baš. Ali eto, ne iskače u moru istih auta, jer su je svi odlučili kupiti ![]()
![]() |
#84139 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Zanimljivo, meni je bas Kia Sportage jedan od generickijih SUV-ova danas. Valjda je sve to subjektivno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#84142 |
Registered User
|
Bas sam ja htio usporediti sa hyundaijem i geelyjem, meni to sve isto izgleda. Od tih suv-ova koje cesce vidjam jedino mi iskacu mazge, i skode sa svojim starijim dizajnom (novi kodiaq je opet genericki i isti kao svi ostali). |
![]() |
![]() |
![]() |
#84144 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam koliko je ovaj review MG ZS Hybrida+ realan, ali vrijedi ga pročitati https://net.hr/danas/vijesti/kupio-s...0-9600040c8f8e
![]() |
#84146 |
Registered User
|
Ne znam kakav je, al meni izgleda isto ko Kia Sportage ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84147 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Meni je hunjadi ljepsi :P Pa je, ti samoborski mucki provokatoru, reci koji jos suv ima ovakva ljepa led prednja svjetla/masku. Ni jedan. Eto ti, sad si dobio svoje. A ako nastavis prcati doci cu ti tamo i strgati tempomat ![]() ![]() ![]() Taman htio napisati kako izgleda solidno i onda opet fakin tacna nasred cijele armature kao da ju je netko karbofixom zakeljio https://www.index.hr/auto/clanak/maz...in_najnovije_d |
![]() |
![]() |
![]() |
#84148 | |||
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
Da, najjači je EV. A što se mjenjača tiče, bit će jako teško naći ručni mjenjač u novim autima, kao i dizel motor. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#84149 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Pisao sam ja o toj Alfi tocno prije godinu dana, kada sam ju probao. Nije me se uopce dojmila, cak me skroz razocarala. Uskoro opet ZH Auto Show Prijavio se za voznju malo egzotike Maserati GranTurismo Folgore ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#84150 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() |
|
|