|
|||||||||||
|
|
#83461 | |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#83462 |
|
Vocna iglica u mudante
Datum registracije: Oct 2005
|
zašto onda spominješ da kenjamo po onima koji se u desnoj traci voze kako oni žele? sam si to napisao, a to ni nije bit rasprave.. što znači da ne znaš vozit i imaš svoju neku fiks ideju kako promet fukncionira dok jedem bananu kad se vozim autocestom, spustim brzinu na 100 i vozim se u desno.. i pratim u retrovizoru šta se dešava.. što je za tebe očito ne poznat pojam hvala bogu biciklisti se ne voze autocestom.. inače bi bio još veći kaos Zadnje izmijenjeno od: John Creasy. 11.09.2025. u 13:13. |
|
|
|
|
|
#83463 | |
|
White Rabbit
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Ionak ne vozim auto na kratke staze , vecinom na duze staze i zato mi je Insignia upala u oko jer je fakat velik i udoban auto za relativno normalne novce. Nekaj te velicine bi jedino E klasa bila al to je podosta skuplje. |
|
|
|
|
|
|
#83465 |
|
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
|
|
|
#83468 | |
|
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
Ali lik se vozi 110 i nailazi na kamion, pogleda u retrovizor vidi u lijevoj traci 5 auta koji jure i ipak odluči sa 110 preticat kamion da ovi moraju kočit. Ne pada mu na pamet da malo zakoči, par sekundi pričeka i da onda ide u pretjecanje. E to je krkanluk, a ne ovi koji se voze 150. Ekipa broj 2. Vozi se lijevom trakom u nekom malom autiću 120. Dolazim sa 150, kočim, ne blicam mu, ne nabijam mu se na branik, čekam i lik se ne miče ispred nas nikog ni u lijevoj ni u desnoj traci. Odem desno, lik žmigavac i ide desno. Mislim si skužio me. Ja lijevo, on lijevo. Je skužio je i odlučio je biti dežurni policajac. I ja sad desno po gasu, on desno, ja u zaustavnu traku i prolazim ga. I ispada da sam ja krkan. Znači lika nikad sreo nisam. Nisam mu trubio, blicao, nabijao se na branik. ZAŠTO? I sad da sam neki agresivac, ispred njega, zaustacim ga, i pajserom u polimarim auto. Svi bi se zgražali. Kak je netko s BMWjom ili boljim autom napao poštenog građana u prometu. Ja nemam problema s brzinom vožnje drugih dok se voze u svojoj traci i ne zahebavaju nas koji bi se vozili malo brže po desnoj. Tak da ovi primjeri ako nisu jal i ljubomora onda je to neki pomak u glavi za doktora. I meni javite. Pregazio bi vas ko plitak potok. Ušo u vas ko svinja u žir. 😂😂
Zadnje izmijenjeno od: Amdejac. 11.09.2025. u 15:16. |
|
|
|
|
|
|
#83469 |
|
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
A gle, da ima EV karavan u full opremi za 22k eura i da ima domet bar 500km, vozil bi njega. U prosjeku mi tank na Proceedu drži 550-580km i to mi je više nego dosta, realno i 400km domet bi mi bil sasvim OK a nije da ne putujemo, i van države. Tržište je u banani kaj se svih autiju tiče generalno, ali ne bi se čudil da nakon Kie mi sljedeći auto bude strujić, za jeno 5-6 godina. Do tad i solare ugradim na kući. Ne volim odbljesak od tih tablica pogotovo kad se iza nekog vozim kaj ima pa sunce taman tuče da smeta. Kaj se tablica tiče, probal sam onaj Plexiclick V1 i ne drži naše tablice nikak tak da mi stoji u garaži. Trenutno imam stock držače, nekak se uvek vratim natrag na keep it classy keep it OEM, pa čak i kod držača tablica ![]()
|
|
|
#83470 |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Trebao si se malo strpiti https://www.klix.ba/auto/noviteti/by...jenu/250829084 |
|
|
|
|
|
#83471 |
|
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
|
|
|
|
|
|
#83473 | |
|
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Struju koristi za do dućana otić |
|
|
|
|
|
|
#83475 |
|
Moderator
|
https://search.app/mVdUU To je to razmišljanje. Ne treba nam auto jer auto je trošak. Voziš ga 60 minuta dnevno i onda ga ostaviš i vozit će ga netko drugi. S takvim razmišljanjem mi ne treba niti žena. Ona je trošak. A vozim ju jednom tjedno, ako. 😂 Pa onda dok ju ne vozim ja vozi će ju susjed. 😂😂
|
|
|
#83476 |
|
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Pa to je budućnost da budemo iskreni. Auti su ogroman trošak, zagađuju urbani prostor i zauzimaju brdo mjesta. Efikasan javni prijevoz i (e)bicikli mogu zamjeniti 80% potrebe za autima. No najveći problem vidim u činjenici da većini ljudi auto treba i za međugradske i "seoske" destinacije gdje autonomni car sharing sustav neće biti rentabilan. Lako je za gradove - tu bi flote malih električnih robo taksija bile odlične ali gotovo svi imaju potrebu svako toliko i ići na neku dulju vožnju i bogu iza nogu gdje robo taksiji neće biti baš dobar izbor.
|
|
|
#83477 | |
|
Čika Zeljeni
Datum registracije: Sep 2013
|
Citiraj:
Ljudi moji - kakav je to kretenizam na autocesti. Iza pola auta se Octavia S UKLJUČENIM ROTIRKAMA vozila po 1-2min dok se debili nisu sklonili desno. Toliku ignoranciju nisam nigdje do sada sreo. Niti nema hitnog koridora, ništa. Užas I onda se čude kad netko zasjedne na lijevoj traci i neće da se skloni. Debili na treću. |
|
|
|
|
|
|
#83478 | |
|
Moderator
|
Citiraj:
A mi ostali koji radimo. Živimo na selu, imamo kuće, kleti, vikendice, apartmane. Koji želimo za vikend sjest u SVOJ auto. Kojeg smo si kupili za guštanje. Vozit se 500 km i uživat u vožnji. Danas sam iz Bistre išao na Rebro u bolnicu. Insignia, automatik, auto od 5 metara. Gledam ove mudrijaše u malim autima. Kako mi zdravorazumski možeš objasnit kak ti se je super vozit u Smartu. Lik je deblji od mene, brat bratu 150 kila, jedva se uvukao u tog smarta. Meni su u insigniji sjedala taman do knap jer sam debel. Da su možda centimetar dva šira. Kak je njemu udobno. Vozio sam Smarta. Sicevi su mi premali i žuljaju. Pričaju ljudi o nekoj okretnosti. Kakvoj. Voziš se samo napred i prestrojavaš. Svi veći auti startniji su od ovih malih, a možda 10 posto vozača koji vozi strujka poklopi gas onak muški. I dođem na Rebro. Parkiram se, guzica malo viri, ali to je slatki gušt. Ako ću jednog dana morat uzimat SUVag vozilo, već vidim u dvorištu Audi Q7 ili 8.
|
|
|
|
#83479 |
|
All-rounder
Datum registracije: Sep 2013
|
Baš o tome neki dan govore dva starca: https://www.youtube.com/watch?v=DXCfADxDHrc Auti više nisu užitak nego commodity danas kad ih svi imaju. |
|
|
|
|
|
#83480 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Ja sam pred par god odhebo aute i 90% se vozim na skuteru. Usteda u vremenu je ogromna, sa autom imam 5 semafora sa skuterom jedan npr. Jedino kad pada kisa idem sa autom jer mi se neda oblacit za motor.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 11.09.2025. u 18:10. |
|
|
|
|
|
|
#83481 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Sto ljudi sto ćudi, ja u desnoj 100-130 kak mi se da, laganini. Stanem svakih sat i pol, protegnem noge, popijem kave iz termosice, popišam se u grmlje i idemo polako dalje. Di je žurba...ne kužim. Ovi u lijevoj kao da ih netko goni ili im se sere pa se žure. Kam se žure, na posao ili na odmor, ni jedno ni drugo nebu pobjeglo. |
|
|
|
|
|
#83482 | |
|
The mighty pirate
|
Citiraj:
![]() Teoretski, rezerviram si auto da ga pokupim na cesti sutra iza posla i vratim u nedjelju navečer. Osiguranje i svo gorivo je pokriveno. To što piše, to plaćam. Živim u dijelu grada koji ima 5x više stanova nego parkirnih mjesta i da nemam auto, ovako bi funkcionirao. Obično uzmem auto na taj način kad imam kasne letove i javni prijevoz više ne vozi, ili je nekakav kaos. Jednosmjerno me košta malo više od javnog prijevoza, a puno manje od taksija. Pokupiš sparkiranog na cesti, kad si gotov, ostaviš ga na isti način i zdravo.
|
|
|
|
#83483 |
|
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Previše komplikacije, ja svoj parkiram u garaži koja je dva metra od ulaza u kuću. tu ga ostavim i pokupim kad trebam....svejedno gledam sve kupiti prek dostave a žena mi kupuje tenisice jer ima madež na ruci taman moj broj kad stavi tenisicu od najdužeg prsta pa do tog madeža. Poanta je minimalno se zamarati i raditi ![]() |
|
|
|
|
|
#83484 |
|
Moderator
|
Ne želim te budalaštine. Želim svoj auto kojega perem, glancam, održavam. Kojega kad zaključam još se dva puta okrenem prema njemu. U kojemu je sve kako ja hoću. Miris koji ja volim. A ne da si za vikend iznajmim neku smrdljivu krntiju u kojoj je netko pušio, drkao, prdio.
|
|
|
#83486 | |
|
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Da nisam sirotinja imao bi veliki karavan, neki roadster i pickup. Tak da te ideje o ne imaju automobila...lol ma bok. |
|
|
|
|
|
|
#83487 |
|
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kako bi stao u roadster? ![]() |
|
|
|
|
|
#83489 |
|
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Problem je sto je slabo rentabilna zbog ogromnih troskova ulaganja.
|
|
|
#83490 | |
|
49%winner
|
Citiraj:
![]()
|
|